söndag 28 november 2010

Crossfit och dansI förmiddags bjöd Frida, Terese och Sportlife in till bloggträning. Grymma instruktören Sandra (En instruktör helt i min smak!) körde ett crossfitinspirerat s-cirkelpass på 45 min med oss. Skitkul! Antagligen körde jag lite hårdare än jag borde, men det var så himla roligt att få bli lite trött för en gångs skull. Mysträning i all ära, men ibland behöver jag lite mer än så. Nåja, bäbisen verkade inte misstycka så jag körde på. Teamade med fina Mia och tiden bara flög iväg.

Efter ett extra varv (Jag hade gärna kört ännu ett, så kul var det!) när jag tror alla var sådär lagomt trötta var det dags för en överraskning. Dansande med Omid. Dans är inte min starkaste sida om man säger så. Men lite kul var det såklart ändå. När en instruktör har en sådan där härlig utstrålning går det bara inte att inte försöka. Jag började dock känna mig lite trött efter hårdkörandet innan och koncentrationen var inte helt på topp, varvid jag antagligen inte var den starkast lysande stjärnan i salen. Snarare en av de blekaste. Men det gör faktiskt inget. Det är stark, snabb, smidig och uthållig jag vill vara. Och då kan jag bjuda på att jag är skitkass på dans.

Föresten; igår lufsade jag 5km i snön på Kungsholmen. Antagligen sista springturen i Stockholm innan bäbisen är ute. Kanske, kanske kan jag springa även vid nästa besök om tre veckor, men det är verkligen inget jag räknar med. Istället glädjs jag att jag vid det besöket kommer få bo i mitt blivande hem. I mitten av december är det vårt. I mitten av januari är jag på plats i den för en lång lång tid. I mitten av februari kommer bäbisen till den. Mitten av månaden är bästa tiden av månaden.

8 kommentarer:

Mia sa...

Ja det här med dans du. Jag buggade på "elitnivå" när jag var 10 år. Det hjälpte inte på Zumban i fredags :) Men som sagt, det är bara att göra det.

Kram

Erica sa...

Hej!

Är lite nyfiken och undrar vart du har utbildat dig någonstans.

//Erica

Jenny sa...

Härligt!

LinaTriathlet sa...

Du har så rätt :) Jackan hittade jag på Monki, jag stod i valet och kvalet mellan den svarta och den blåa, och efter många om och men blev det den svarta, hade väldigt stor beslutsångest,den blå färgen är ju grymt snygg!! Den är super skön och gosig :)!

Alexander sa...

Jag vet att dans inte heller är min starkaste sida men han Omid var ju grymt duktig och inspirerande. Det var riktigt roliga pass det där i söndags!

MarathonMia sa...

Ett sent men ändå kärt TACK för bra teamwork! Du är så stark och grym! Märktes inte att du är gravid när du kör... och armhävningarna...

Mycket starkt jobbat!

Carina sa...

Hur kommer det sig att jag missar alla bloggträningar!! Jag får nog skärpa mig, ni verkar ju ha så himla kul på de där passen. Nästa gång ska jag skriva in det även i min vanliga kalender...

Fantastiskt att du fortfarande kan köra på så pass bra trots den magen du nu har. Imponerande!!

Löpning & Livet sa...

mia: haha, då borde du ju vara grym :)

erica: om du menar min kostutbildning så har jag läst kost och friskvårdsprogrammet på göteborgs universitet. där har jag även läst lite andra kompletterande kurser, bland annat inom idrottsvetenskap. cykel- och army training utbildningarna har jag gått genom activize (www.activizeinmotion.se). därutöver är jag diplomerad massör genom friskvårdsgruppen (googla) och hälsoprofilbedömare genom ett företag som heter kick prohealth.

jenny: yes!

cykling..: den verkar inte finnas i min strl någonstans!! :(

alexander: jätteduktig!

mia: tack själv! jodå, lite märks det, men mindre än vad jag trodde det skulle göra :)

carina: gå med i gruppen "träningsbloggträff" på facebook!