onsdag 17 november 2010

Snart så

Det var en långdragen förkylning det här. Idag är det en vecka sedan jag kände de första irriterande symtomen och så många sjukdagar i rad har jag nog aldrig haft. Jag brukar alltid klara mig med två-tre, max fyra dagar och sen vara redo att leva som vanligt igen. Men inte nu. Misstänker att det har något med bäbisen i magen att göra.

Idag vaknade jag iallafall helt utan halsont, alltid något. Hostar gör jag dock lite fortfarande och näsan producerar snor i en fascinerande takt. Men inget halsont som sagt så armyinstruerande får det bli ikväll ändå. Inte lätt att bli av med den klassen med kort varsel, då det finns så få armyinstruktörer. Och det fina är att under en armyklass kan jag, om jag planerar rätt, komma undan med endast någon enstaka pushup, någon sekunds planka och något litet upphopp här och där. Resten av energin kan jag lägga på att få deltagarna trötta och glada. Fint.

Imorgon är jag förhoppningsvis tillräckligt frisk för att träna lite själv. Yoga känns som en bra start, speciellt om jag kör den hemma och kan välja själv vad och hur länge jag kör. Kanske, kanske kan jag springa på fredag. Jag håller tummarna.

7 kommentarer:

anneliten sa...

Tur att du kan njuta av att se andra svettas i väntan på att själv vara fit for fight. Krya på dig!

Erika sa...

Skönt att det halsonda försvunnit! Har hört att förkylningar kan vara svåra att bli av med när man är gravid, vet inte varför...

Jag är hemma och kurerar mig idag, får nästan sammandragningar av alla hostattacker..

krya på dig och ha en skön armykväll :)

MarathonMia sa...

Ser fram emot att ha dig som gästinstruktör på NMT framåt våren! :D Jag vill bli mer trött och ännu gladare!

Mia sa...

Jag hoppas det gick bra ikväll trots förkylning. Börjar verkligen att se fram emot army. På riktigt ;)

KRAM

Ingmarie sa...

Jag håller med tummarna!Hårt!

SuperSHEro sa...

Vad är army training? berätta gärna mer eller hänvisa till vart i bloggen dt står mer! :)

Löpning & Livet sa...

anneliten: ja, nästan lika bra! :)

erika: ja det verkar onekligen vara så :( krya på dig!

marathonmia: oj, ska jag få vara det? :)

mia: Du är så välkommen så!!

ingmarie: tack!

supershero: det är militärinspirerad träning som kan köras både ute och inne. (Just nu instruerar jag abras inomhus). Du tränar både kondition, styrka, spänst, smidighet, koordination etc och detta i princip bara med din egen kroppsvikt! Ibland använder vi varandra som vikt/motstånd och någon enstaka gång tar vi något redskap till hjälp. Mycket pushups, plankvarianter och hopp av alla de slag! :)