söndag 14 november 2010

Inköp


Bild lånad från dinsko.se

Jag kämpar på med förkylningen och glädjer mig åt att jag tillslut lyckades vicka bort morgondagens cykelklass. Det känns varken hälsosamt eller föredömligt att instruera med halsont, hosta och snorig näsa. Även om det såklart är tråkigt att inte få börja veckan med 45min cykling. Jag glädjs också åt mina nya varma stövlar. 499kr, som hittat. I dem kommer jag varken frysa eller halka runt och förhoppningsvis får benen plats ända fram till bäbisankomsten. Ironiskt nog blir det självklart tio plusgrader just när jag shoppat. Men den som väntar på något gott..

5 kommentarer:

Karin Engen sa...

åh dom såg jättesköna ut! Jag håller med dig...ge mig lite minusgrader och snö! (eller hur var det nu, det kanske heter munsgrader, hihi ;))

LinaTriathlet sa...

Vi har -10 grader, skickar ner några grader till er :)

här är en som inte har inhandlat några vinterskor ännu :( ska till sthlm över en helg snart så då hoppas jag att mitt problem blir löst :)

har du förresten något tips på vad man kan göra i storstaden? något schysst fika/lunch ställe? :)

Marre sa...

Snygga!!!!!

Mia sa...

Vilka finingar!

Krya på dig nu Andréa.

Kram kram

Jenny sa...

Underbara stövlar, vill också ha! Krya på dig!