fredag 19 november 2010

Inspiration

Åh, jag såg en så himla inspirerande grej på sportnytt igår! Kolla 9:13 in i det här klippet så förstår du vad jag menar. En annan inspirerande grej är att jag har börjat morgonen och vecka 28 med att springa. Första gången sedan förra onsdagen och med en sjukvecka mellan. Det märktes lite, men mest av allt var det bara underbart att få springa mina vanliga sex kilometer igen. Jag har haft lite svårt att ta mig upp på morgnarna den senaste tiden, men idag bara studsade jag upp. Jag skulle ju få springa! Dessutom jobbar jag bara halvdag idag. Därefter ska jag ut och åka igen. Inte till Stockholm, utan den här gången möts vi på mitten (nåja) och spenderar en helg med vänner. Inklusive en ganska nyfödd bäbis och ytterligare en som ligger i en mage. Hit åker vi:Kanske är det här vi kommer landa en dag?

5 kommentarer:

ingy sa...

JA, flytta hit! ^_^

vi ber om ursäkt för flyttkaoset hemma, men ni får plats iaf! ;)

ses snart! :)

Unknown sa...

Kul att åka släde sådär, den tjejen får nog inte så många dagissjukor...? :) Du får dejta Björn Suneson när du flyttat norröver, och prova hans babyjogger!

Ingmarie sa...

Halvdagar är BÄST!:-) (Helst skulle man förstås få betalt för en hel..hehe)Trevlig helg!

marie sa...

Hej Andrea.
Har följt din blogg länge nu och vet ju att du är spinninginstruktör. Jag själv har precis utbildat mig till det o ska snart börja köra pass. Tänkte höra om du har några tips på bra spinninglåtar?
Hälsningar Marie

Löpning & Livet sa...

ingy: haha först ska vi bo i vår nya lgh några år :)

mialena: :) jag har faktiskt redan en joggingvagn :) plus att vanliga vagnen är av en sportigare modell som förhoppningsvis går att springa med :)

ingmarie: haha, ja det hade varit fint!

marie: roligt! hm.. jag kör kanske mest sån musik jag gillar, dvs mycket synth och annan elektronisk musik. men självklart blandas det upp med mera "konventionell" cykelmusik. vad gillar du för musik? Lättare att ge tips om jag vet det :)