måndag 15 november 2010

Sedan lite framåtblickande

Jag tänker mig att tävlingssäsongen 2011 kommer ta vid där tävlingssäsongen 2010 slutade. Eller nja, snarare ett antal veckor senare, för något Stockholm Marathon på 3:30 lär inte bliva av. Däremot hoppas jag på den där silvermedaljen (sub 2:38) ute på Lidingö den 24:e september. Det förutsätter förståss att resterande del av graviditeten, förlossningen samt tiden därefter förflyter komplikationsfritt. Men om så blir så tror jag på den. Därutöver tänker jag mig ett par olika millopp även om det nog blir tufft att pressa mig ner under de 44min som väl får stå som något slags mål på listan. Jag skulle gärna springa ett marathon framåt höstkanten och funderade länge på Berlin. Men dels krockar det med lidingö och dels är det kanske inte så lätt att resa med en halvårsgammal bäbis. Det finns andra maror, men många av dem går av stapeln alldeles för nära lidingö och jag är faktiskt inte odödlig. Vi får se helt enkelt. Kanske får sub 3:30 stå kvar till säsongen 2012. Kanske får jag också möjlighet att avsluta säsongen på bästa sätt genom att springa 18,8km Finallopp i älskade Skatås. Isåfall ett kärt återseende. Jag kommer sakna Skatås.

10 kommentarer:

mina sa...

Åh...Lidingö är mitt postgraviditetsmål också. Siktar dock inte på medaljtider eftersom det är min första gång, men gärna en tid under 3 timmar. Ska bli spännande att följa din satsning och inspireras av den.

Ingmarie sa...

Skatås är en pärla men det finns fina pärlor i 08;a land med! :-)

Daniel sa...

Härligt att du satsar framåt! Ska bli spännande att fortsätta följa dig och visst kommer du fixa 3:30!

Ta det lugnt bara så kommer tiderna tillbaka! :)

Madde sa...

Det är så härligt att se att det finns fler som tänker som mig!! ;) I min vänskapkskrets tycker dom allt jag är lite galen när jag börjar prata mål efter graviditetet samt vad jag vill göra nu när jag är gravid.
Men då brukar jag hämvisa till dig.
Hon kan allt springa fortfarande så det finns bevis för att det går ;)
Jag hoppas också kunna springa Stockholm marathon 2012 och då vara i mitt livsform.
Min lilla bebis är då 1 år så jag ser inga hinder för det nu.
Ska bli spännande att följa dig i höst.
Jag tror att du kommer klara både silver tiden och 3.30 på maran. Själv hoppas jag kunna " lalla" igenom LL15 i höst.
Min lilla är beräknad 15 april så jag ligger lite efter dig ;)
Man kommer långt av att bara ha mål och vilja tror jag!!
Ha en fantastisk dag!!

Löpning & Livet sa...

mina: roligt! och 3 timmar tror jag du fixar lätt!

ingmarie: klart det gör! du får visa dem :)

daniel: jepp, här ska inget stressas fram. Jag är övertygad om att jag förr eller senare fixar en tid under 3:30, men det är tveksamt om det blir nsäta år just eftersom det inte verkar finnas någon mara som passar helt i tid och plats..

madde: haha :)

nä men det är klart att jag har mål, men som jag skrev på ch-chicksbloggen (http://hc-chocks.blogspot.com) så gäller det att inte stressa fram något utan att ta det lugnt och lyssna på kroppen. Då sköter det mesta sig självt. OM allt går somd et ska hoppas jag på att kunna börjar springa lite smått i början på april och då borde silvermedaljen på lidingö vara inom räckhåll. ok att jag komemr ha tappat massor, men jag vet att jag även brukar ha lätt för att komma igen!

lycka till med dina mål!

Mia sa...

Bra att få lite planeringsinspiration. Är ju som bekant dålig på det :) Vet du nåt annat lopp, som inte är Varvet, Marathon, Lidingö eller Final - som äger rum i Sverige? Jag letar nytt! :)

Sofie RW sa...

Roligt att du planerar för post-grav tävlande nu och hittar sugen i det. Då blir det säkert också lättare att ta det med ro det som händer inom närmsta framtiden.

Anonym sa...

Vi ska ha vårt andra barn i juni, så för mig är målet försöka fixa Tjurruset nästa höst. Låter som ett litet mål kanske, men jag hade svårt att få till löpningen pga ryggproblem efter första, så jag vågar inte hoppas för mycket.

Ann sa...

Åh vad jag blev loppsugen nu!! Det är ju så sjukt långt kvar till våren kommer, och alla härliga lopp med den...
Mina planer är liknande dina, fast lite långsammare förstås trots frånvaro av bebis och sånt ;)... Du är grym, kram!

Löpning & Livet sa...

mia: premiärmilen och kungsholmen runt kan jag rekommendera! Men annars finns det ju hur mycket som helst! kolla tex kalenderna på marathon.se

sofie: jpo det känns bra att ha lite koll och samtidigt veta att jag har gott om tid på mig!

ananym: det är väl inte alls ett litet mål! man ska bara jämföra sig med sig själv och utgå från sina egan förutsättnignar även om det är skitsvårt). Lycka till!!

ann: nädu, det där skulle du också fixa jag lovar!