torsdag 3 oktober 2013

Tio dagar

Så var det bara tio dagar kvar till det magiska datumet. Som förmodligen inte betyder något alls. Bara ett datum liksom och bäbis kommer när den kommer. Jag börjar dock bli ganska redo nu. Jag vill ha helgen på mig också, men från och måndag är hen mer än välkommen ut. Ja, såklart idag eller imorgon också, men om jag får bestämma själv så har jag några saker till att klara av först.Gym idag igen och denna gång tema kettlebells. Varannan övning pulshöjande och varannan övning mer renodlad styrkeövning. Fyrtiofem kvalitativa minuter och jag är tacksam över att jag kan träna på så pass bra fortfarande. Det kommer förhoppningsvis göra vägen tillbaka lite enklare. Grejen är att jag inte känner igen mig i beskrivningarna kring slutfasen av en graviditet. Det gjorde jag inte förra gången heller, men nästan ännu mindre denna gång. Jag känner mig stark och har inte ont någonstans. Jag kan köra nästan samma övningar som vanligt och jag kan köra i princip lika tungt. jag känner mig fortfarande stabil och förvånansvärt stark i bålen. Visst gör de uttänjda magmusklerna mig svagare, men frånvaron av någon betydande diastas gör att jag fortfarande har kontroll. Även bäckenbotten känns stark. Trots att jag är urusel på att knipträna. Jag måste verkligen göra något slags plan för det där...


Om allt är som vanligt imorgon ska jag nog åka på barnmässa en sväng. Se om det finns något roligt att fynda och kanske få med sig prover på diverse grejer. Det känns som att den där mässan ligger precis rätt i tiden för mig just i år. Om inte bäbis får för sig att dyka upp imorgon vill säga. Men det känns inte så.

6 kommentarer:

Louise sa...

Spännande dagar framför dig! Och även om du vill ha helgen så måste det vara skönt när man kommit till stadiet att man är redo. Mitt första barn pluppade ut sex veckor för tidigt! Jag var helt oförberedd och min man var dessutom bortrest... Men allt gick jättebra och konstigt nog klassar jag den som min "bästa" förlossning! :-)

Anki sa...

Jag blir så imponerad varje gång jag loggar in här och ser hur du tränar och klarar av, med bara 10 dgr till BF! Ballt! Lycka till nu på slutrakan av graviditeten!

Lisa B sa...

Så fin mage och stark kropp!

Unknown sa...

Som sagt, du är en stor inspiration som tränar på med kvalitet de sista dagarna!

Ingmarie sa...

Härligt att du mår så fint!
Fin är du med.
Och starkt!

Ida sa...

Åååh vad spännande. Tvåbarnsmamma, underbart! Att bli mamma är mib högsta dröm i livet. Inte ens att springa maran under 2.30 skulle klå att bli mamma :)

Hoppas bebisen tittar ut snart! vilken fin mage du har förresten, eller hela du är fin :)