onsdag 31 juli 2013

Det är så roligt att gymma just nu

Lite tog det dock emot innan jag väl kom iväg. Jag var lite sur och tvär och trött men tänkte att då om någon gång är det skönt att komma bort lite. Iväg på egen hand. Så jag cyklade bort till nya närmstagymmet för att se om det kan vara nåt. Det kan det. Inte världens största, men det var rätt lugnt och så finns barnpassning. Bra inför kommande föräldraledighet. Jag kommer säkert träna mycket hemma och såklart springa, men nu när jag blivit med gymkort måste jag ju utnyttja det.Men hur som helst. Det tog emot lite i början och jag kände mig väl inte sådär jättepepp. Hade ingen plan mer än att det var ben och rygg och kanske lite mage som skulle få jobba. Men jag körde igång ändå. 5min rörlighet m pinne (eller egentligen en Bodypumpstång för jag hittade ingen pinne) som uppvärmning. Sedan sittande smal rodd i maskin, sittande benpress i maskin och ländryggsmaskin. Jag kör typ aldrig i maskiner i vanliga fall, men just nu känns vissa av dem bra dom komplement. Därefter gick jag över till fria vikter. Sumosquats med kettlebell, stående hög rodd med skivstång och tåhävningar med skivstång. Samt avslutade med joystickrotationer och russian twist med medicinboll, sittande på bosuboll. Ett bra pass!


Igår invigde jag föresten det närliggande backiga skogsspåret för en morgonjogg. En del promenad blev det av förklarliga skäl (backar...) men nog så bra ändå. Imorgon tänker jag utforska området nere vid sjön. Härliga semesterträning som ger mig (oss) avbrott i flyttröran!

2 kommentarer:

Jonna sa...

åh vad härligt! jag smittas litegrann av din gymglädje, ska införskaffa nytt gymkort nu i dagarna också. du är verkligen superfin i den där hårfärgen och vilken fin träningsoutfit, känns som jag bara tränar i samma linne hela tiden, det enda som passar liksom...

Löpning & Livet sa...

Tack! Känns iofs som jag tränar i samma grejer jämt också. Typ 3-4 byxor och 3-4 linnen/t-shirts som rullar :)