torsdag 25 juli 2013

Status just nu

Idag blev vi några miljoner fattigare men ett radhus rikare. Tog våra cyklar och cyklade bort dem till vårt nya liv. Fint som bara den inomhus, lite mer att fixa med utomhus. Men faktiskt känns det mest kul, trots att ingen av oss har särskilt gröna fingrar.

Ett litet minus är att jag lyckades vricka ena foten när jag skulle kliva ner från trädäcket i den lilla vildvuxna trädgården. Det gjorde ont som satan men förhoppningsvis blir det inget mer av det. Jag kan ju gå på foten, det är bara lite ömt. Kanske får det bli mer än en dags uppehåll från springet. Men det hade det å andra sidan kanske blivit ändå, mitt i flytten. Gårdagens runda var heller inget rolig för jag hade håll nästan hela rundan. Och flera gånger under dagen sedan. Misstänker att den där bäbisen ligger och spjärnar mot något organ eller så.

Sixten har åkt till Värmland på semester hos mina föräldrar. Skönt för honom, skönt för oss. Det blir ungefär hundratusen gånger lättare att flytta utan honom runt benen. Misstänker att det inte går någon vidare nöd på honom där. Ständigt underhållen och bortskämd med roligheter.

Imorgon går flyttlasset, denna gång med hjälp av flyttfirma. Så jäkla värt (hoppas jag). En bra grej med att vara vuxen och lite mindre fattig. Städning har vi också köpt oss. Nästan ännu ner värt, för att flyttstäda kan nog vara något av det värsta jag vet. Och det har jag gjort tillräckligt många gånger nu tycker jag.

Så nu ska jag vila mina trötta fötter, kolla på 90's på Svt Play och äta smågodis. Så himla värd.

4 kommentarer:

Jonna sa...

bra beslut! Både att ta hjälp av flyttfirma och städ (det är ju det tristaste som finns, däremot kul att plocka i ordning i sitt nya!) och att släppa iväg S på semester så ni får stöka runt och han får bli ompysslad av morföräldrarna!

Lisapisan sa...

Härligt! Så gjorde vi också när vi flyttade nyss, värt varenda krona för det är tillräckligt med jobb ändå! Hoppas allt går bra och att ni kommer trivas fint i nya huset!

Helena Nimbratt sa...

Grattis! Vissa saker ska man lägga pengar på, om man har möjlighet. Bra beslut! :-)

Snorkkis sa...

Hoppas allt med flytten gått bra hittills! Spännande att få boa in sig i nytt - och vad kul att det motsvarade förväntningarna.