torsdag 4 juli 2013

Löpcoaching

Efter semestern kommer jag att ha tid att ta mig an några fler löpcoachingklienter. Och senare i höst, när jag fött och kommit ut ur bäbisbubblan kommer jag kunna erbjuda ytterligare några stycken plats. Jag ska visserligen vara föräldraledig, men tänker mig ändå att jag kommer kunna lägga lite mer tid på mitt företag då än jag har möjlighet till när jag jobbar heltid på Löplabbet.

När jag skriver träningsprogram utgår jag helt ifrån dina individuella mål och möjligheter. Tid, vilja, nuvarande träningsstatus och specifika målsättningar ligger till grund för antalet pass samt programmens utformning. Förslag på styrke- och rörlighetsträning ingår också. Det spelar ingen roll på vilken nivå du befinner dig, det enda jag kräver av dig är att du är motiverad, frisk och skadefri.

Maila mig på lopningolivet@gmail.com om du tycker detta låter intressant.

Inga kommentarer: