torsdag 4 juli 2013

Löpcoaching

Efter semestern kommer jag att ha tid att ta mig an några fler löpcoachingklienter. Och senare i höst, när jag fött och kommit ut ur bäbisbubblan kommer jag kunna erbjuda ytterligare några stycken plats. Jag ska visserligen vara föräldraledig, men tänker mig ändå att jag kommer kunna lägga lite mer tid på mitt företag då än jag har möjlighet till när jag jobbar heltid på Löplabbet.

När jag skriver träningsprogram utgår jag helt ifrån dina individuella mål och möjligheter. Tid, vilja, nuvarande träningsstatus och specifika målsättningar ligger till grund för antalet pass samt programmens utformning. Förslag på styrke- och rörlighetsträning ingår också. Det spelar ingen roll på vilken nivå du befinner dig, det enda jag kräver av dig är att du är motiverad, frisk och skadefri.

Maila mig på lopningolivet@gmail.com om du tycker detta låter intressant.

1 kommentar:

AFA Försäkring sa...

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är föräldraledig.

Du kan ha rätt till en försäkring som ökar pensionsinbetalningen under föräldraledigheten om du är privatanställd arbetare på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: www.afaforsakring.se/foraldraforsakring

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

Vänliga hälsningar
Gustav
AFA Försäkring