måndag 29 juli 2013

Inte sådär jättesmidig

En nackdel med att ha flyttat är att jag inte längre har några speglar att spegla mig i när jag tränar. Än i alla fall. Kan hända att ett av rummen får bli ett slags träningsrum och i så fall skaffar vi nog en.

Det fick bli Body Balance med mig själv som start efter mitt träningsuppehåll. Det är egentligen ganska sjukt. Det är bara fyra dagar jag inte tränat (men burit och byggt och fixat och slitit så sådär särskilt vilsamt har det ju inte varit) men det känns som fyra veckor. Inte för att jag kände mig i min allra bästa toppform för fem dagar sedan heller, men just nu känner jag mig ungefär i min allra sämsta form. Det ska bli intressant att se hur det känns att springa imorgon. Det verkar nämligen som om magen bestämde sig för att liksom ploppa ut och bli väldigt mycket större bara på några dagar. Lägg där till några liter (?) extra vätska på grund av värmen och du förstår att jag inte kände mig sådär jättesmidig när jag yogade. Dessutom var jag svag och hade dålig balans. Men vet du, det gör faktiskt inte något alls. För nu är vi inne i gravidvecka 30 och därmed känns det som att slutspurten närmar sig med stormsteg. Dessutom kommer det förmodligen kännas mycket bättre nästa gång. När jag liksom är igång i mina vanliga rutiner och stelheten och svagheten lämnat min kropp. För det brukar den ju göra. Men magen, den fortsätter förmodligen att vara i vägen. Inte mindre utan mer och mer. Ända tills mitten (Eller kanske början? Hoppas! Inte slutet väl?) av oktober.

4 kommentarer:

Louise sa...

Haha - ja, det är konstigt att det känns som ett "träningsuppehåll". Att flytta är väl nästan som att vara på träningsläger?!

Jonna sa...

just balansen tycker jag är mkt försämrad, vilket gör att jag funderar på hur länge jag vågar cykla racer som går såpass fort. Rädd att ramla osv...

du är så fin! ser så pigg ut även om du inte kände dig på topp under just detta pass.

nä, hoppas INTE slutet av okt... men jag ställer mig in på att gå över...

Malin sa...

Känns oxå som jag haft lååångt träningsuppehåll, men har hållt på att bygga hemma ca 8h per dag o det räcker gott o väl för en gravid kropp :)
Det börjar verkligen närma sig nu när man passerat strecket 30.

Löpning & Livet sa...

Löplust: ja lite träningsläger är det över det hela :)

Jonna: jo balansen är inte vad den borde. Men inte så konstigt när tyngdpunkten flyttats så mycket och vi dessutom blir svagare i magen. Vi hoppas på början av oktober!

Malin: Ja verkligen bra vardagsmotion! Särskilt för en gravid :)