torsdag 18 juli 2013

Hejdå Gotland
Nu tar vi båten tillbaks till Stockholm efter fem fina dagar. Bra väder varje dag och, hör och häpna, träning varje dag. Inga långa pass men ändå pass. Varannan dag morgonspring och varannan dag styrka. Ett tungt springpass på dryg 5km och två mycket lättare på 6km vardera. I gravidvecka 28. Jag tackar. TRX, gummiband och en bänk har varit mina styrkekompisar och även om det inte har varit varken långa eller tuffa pass där heller, två på 30 minuter och ett på 40, så har de ändå genererat lite träningsvärk.I övrigt har vi solat och badat och kollat på Raukar och Pippiteater. Vi har ätit massa mat och fikat och slöat. Vissa har åkt karuseller och vattenrutchbanor och en blev så trött att han somnade fem minuter in i Pippiteatern. Härliga sköna dagar som nu tar slut. Men än finns drygt fyra veckor ytterligare att fylla med roligheter. Visserligen ska vi flytta mitt uppe i allt, men det känns ändå bättre att göra det på semestern än efter när det är nig ned jobb och annat. Det är ju nu vi har tid.

2 kommentarer:

Unknown sa...

ni verkar ju haft det toppen! det är ju sådär sommar och ledigt ska vara. kul att du fått till och orkat så mkt träning också!

Löpning & Livet sa...

Ja verkligen en toppensemester! Det känns lite segt att flytta mitt uppe i allt nu, men det blir nog bra bara det är gjort.