söndag 14 juli 2013

Hittills - styrka och spring
Ja det går ju fint det här. Hittills iallafall. Innan middagen igår blev det 30min med TRX. Två övningar i varje set intervaller och fem set totalt. Således tio övningar. Jag avslutade med 5min rörlighet så att halvtimmen blev en halvtimme.Denna dag började med morgonjogg längs havet. Med kroppen full av extra vätska kände jag redan innan första steget att det nig skulle bli tufft idag. Och mycket riktigt. Håll från steg ett och vi fick varva joggandet med lite promenerande och ett och annat stopp. Ingen skön känsla. Men så helt plötsligt hände något. När ca 75% av turen var avklarad bara släppte det. Hållet som bortblåst och den otroligt tinga känslan försvann och jag pinnade på som vilken ogravid som helst. Lätt och stark och oövervinnelig. Kroppen slutar aldrig att förvåna mig.

PS: Om du vill se fler bilder från min vardag finns jag såklart på Instagram som @lopningolivet Jag har en privat profil men fråga så godkänner jag de allra flesta.

2 kommentarer:

Unknown sa...

vad underbart, härligt att ni är på vift och har det så bra!

Ingmarie sa...

Kroppen är ett mirakel!