måndag 15 juli 2013

Semesterlivet på Gotland
Vi åker en hel del bil för att hinna se så mycket som möjligt av ön. Badar och solar lite och äter massa god mat. Och tränar pyttelite. Vi är här tillsammans med min mammafamilj så det finns gott om barnvakter och därmed lite tid till avslappning. Ibland betyder det läsa bok, ibland sova och ibland träna.


Hittills har vi varit på ett par olika fina sandstränder och badat. Vi har också badat i Blå lagunen, ett vattenfyllt gammalt kalkbrott. Häftigt ställe. Imorgon ska Sixten få sin egen dag med besök på ett vattenland där även Villavillerkulla och Pippiteater finns. Gissar på succé. Både Pippi och massa vatten, det kan inte annat än bli topp.


Nu på eftermiddagen kände jag att ett kort styrkepass nog skulle kännas bra så jag fixade ett. Valde gummiband och bänk som redskap denna gång. Jag tycker det är lite svårt med gummiband dock. Antingen blir det alldeles för lätt eller så blir det för tungt. Trots att jag har två band med olika hårdhet. Men med många repetitioner, 2x20 på samtliga övningar, fick jag ändå till ett bra pass. Varsågod att härma:


Nu kurrar magen så middagen kommer smaka bra tror jag. Choklad och iskall alkoholfri öl på det blir liksom pricken över iet. Imorgon bitti hoppas jag på en samarbetsvillig springkropp. Och att jag vaknar i tid för att hinna. Men det brukar ju sällan vara något problem med en personlig väckarklocka i sängen.

3 kommentarer:

Andreas Åkesson sa...

Choklad är alltid gott. Bästa belöningen för en löpare tycker jag! (:

Anonym sa...

Låter som ni har en riktigt skön semester! :-)

Kram M

Unknown sa...

vad härligt ni verkar ha det! och vad bra med många barnvakter. Pippi är en favorit även för mina systersöner, så kul att de gillar de figurerna och inte bara actionfigurer....