lördag 13 juli 2013

Äntligen semester!Igår kompade jag ut några timmar tidigare för att gå på fyra veckors semester. Tidigt tidigt imorse började vi färden mot Gotland där jag nu befinner mig. Några pass spring och några pass styrka med trx och gummiband hoppas jag få till men det blir vad det blir. Jag vet hur lat och träningsovillig jag brukar bli när jag åker bort och det är helt ok faktiskt. Det som blir blir bra och det som inte blir blir bra det med. Varför noja eller älta uteblivna pass? Jag tränar inte av tvång utan för att jag vill. Och när jag inte vill vill jag inte. Med höga mål i sikte krävs det i och för sig lite tvång någon gång då och då, men enda målet jag har nu är att vara i så bra förlossningsform som möjligt i mitten av oktober och då har jag minsann råd att slöa till det ibland. Men vem vet, kanske blir det träning varje dag. Vad viljan vill vet jag inte nu. Vad jag dock vet är att jag ska dricka kaffe nu och att jag ska njuta av semester.

1 kommentar:

Louise sa...

Ha en riktigt skön semester! Njut! :-)