onsdag 3 april 2013

Spring + yoga & styrka

Tack för alla grattiskommentarer! Det känns bra att det är officiellt nu. Jag har aldrig varit särskilt bra på att 'ljuga' så jag misstänker att avslöjandet inte kom dom en blixt från klar himmel.Jag har köpt en ny ryggsäck. Väst istället för band dom kommer sitta mitt över bäbismagen om ett tag. Riktigt skön är den!

Igår blev det en knapp mils transportspring till jobbet och en knapp timme Body Balance med mig själv hemma i vardagsrummet på kvällen. Eftersom det är ännu segare att springa hem efter en jobbdag mestadels stående och gående nu än vanligt så blir det färre dagar ned spring både dit och hem. Igår kollektivtrafik hem således.

Idag står det springvila på schemat men om jag hinner och orkar så får det bli ett styrkepass ikväll. Denna gång ned mina två kettlebells. Jag funderar på att köpa ytterligare en 12:a så att jag kan hålla en i varje hand under ben och ryggövningar. Det blir både billigare och bättre än att köpa en 24:a. Jag är sugen på en medicinboll också men så var det ju där med att unna mig ett gymkort också. Då kanske det blir onödigt? Fast jag råkar också fylla år i dagarna. Kanske något att önska sig. Ja, så får det nog bli.

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Har ni den på Löplabbet? Och är det tjejvarianten av väskan? Min börjar vara lite medtagen...

Unknown sa...

vilken fin! och grymt att orka både springa, jobba, styrketräna! jag känner mig som en riktig latmask i jmf med dig :) men man ska ju inte jämföra sig, sägs det!

Löpning & Livet sa...

Sofie: ja men vara en kvar! Messa mig imorn så kan jag lägga undan!

Jonna: äh, du kommer igen! Och föresten orkade jag inte :)