tisdag 9 april 2013

Nya jeans

Precis som för många andra andragångsgravida kommer magen så mycket snabbare den här gången. Redan i vecka 9 tyckte jag den började puta och nu i vecka 15 är den nästan som den var halvvägs sist. Jag minns inte riktigt men jag tror det. Sist växte den så oändligt långsamt tyckte jag och det är ju roligt när det syns att det faktiskt finns någon därinne och inte bara ser ut som att jag ätit för mycket godis.De flesta av mina jeans har rätt hög midja så numer är det bara två par jag kan ha. Snart bara ett par. Så igår fick jag köpa ett par gravidjeans. Förra gången kom jag undan med ett par jeans, det var det enda gravidplagget jag köpte förutom amningsbh's. Fast det senare räknas kanske inte som gravidplagg när jag tänker efter. I övrigt använde jag tights och strumpbyxor plus kjol/klänning. Vi får se hur det blir denna gång. Det känns som att en sommar kräver lite andra plagg än en vinter.

8 kommentarer:

Mia sa...

Ja jösses, vilken fin tillväxt du har :) Bra att veta till nästa gång. Undrar just om jag kommer kunna hålla mig så länge till... Haha.

Anonym sa...

Åh vad fin mage. Jag blir lite sugen på en fyra, måste jag erkänna. :-D

Mela sa...

Ja, men vist är det så? Magen syns sjukt mycket fortare! Jag fotade var fjärde vecka förra gången, och jag ser ut som om jag är i vecka typ 22. Men det är väl så det ska vara! :)

Jag tänker att man nog klarar sig alldeles utmärkt på kjol/klänning denna gång, nu är det ju som sagt sommar!

Jenny sa...

Fin du är! Skönt när magen faktiskt börjar synas, ursnyggt att vara gravid tycker jag!

Annoula sa...

Fin! Min mage växte fort trots att det var första barnet... Såg nog ut ungefär som du i samma vecka. Herregud om det blir en nummer två :)!

Unknown sa...

snygga byxor och vilken fin liten mage. vart köpte du byxorna? ;)

Löpning & Livet sa...

Tack snälla ni! :)

Mela: jo, mest på jobbet det inte riktigt funkar med klänning/kjol men där kan jag iofs gå i träningskläder :)

Annoula: haha men det jämnar säkert ut sig längs vägen :)

Jonna: HM. Känner att jag inte är beredd att lägga massa pengar på dyra plagg som jag ändå bara använder under en kort tid. Då är bra!

Lisa sa...

Men alltså! Det var längesen jag var här, så GRATTIS! Har helt missat nyheten:)

(och grattis till gymkortet också, haha, även om det ju inte är en full tlika stor nyhet...)