måndag 8 april 2013

Mellanmjölk

Jag gillar mellanmjölk fast inte just när det gäller träning. Då ska det vara kontrastfyllt. Lätt eller hårt och inte så mycket mellanmjölk. Fast just nu blir det mycket mellanmjölk. Jag springer för att jag älskar det och med en förhoppning om att får göra det många veckor till. Någon gång då och då kan det bli lite halvfartigt men ändå långt ifrån maxpuls och mjölksyra. Ibland blir det jättelätt också, men jag har märkt att jag lätt hamnar mittemellan nu. Mellanmjölkspring. Halvlätt. Men det må så vara. Lika bra att "passa på" som det heter.

Igår en kort vagnjogg på knappt sexkommafem kilometer. Ja hade velat skriva att jag körde lite styrka också men det gjorde jag tyvärr inte. Jag var för lat helt enkelt. Men nu ska jag skaffa det där gymkortet så i veckan blir det andra bullar. Idag ett mellanmjölkspass på knappt sjukommafem kilometer till jobbet. Och ett på en kilometer kortare hem om inte benen totaldör under dagen. Jag testar nog i alla fall så får jag väl hoppa på en buss i värsta fall.

2 kommentarer:

Snorkkis sa...

I vissa situationer passar ju mellanmjölk väldigt bra - tur att den finns då. Själv föredrar jag ju mellanmjölk konstant när jag tränar, men rödmjölk annars, hehe.

Unknown sa...

jag gillar också mellanmjölk i träningsväg, mm, alla halvlånga halvsnabba distanspass på längdskidor t.ex... :)