onsdag 24 april 2013

Från låg till hög

Först en nästan sovmorgon sedan i ordningfixande i maklig takt. Med ett huvud fullt av siffor, kalkyler och lånefunderingar lämnade jag av toddlern på förskolan en timme senare än vanligt och gav mig av mot gymmet. Även denna vecka börjar jag sent en dag och det är nästan fascinerande hur mycket jag hinner med drygt två timmar extra till förfogande. Jag kände mig dock ganska energilös just på grund av det fulla huvudet. Men det skulle snart ändras.


Jag hade bestämt mig för att ägna mig helt åt kettlebells idag. Det kan jag visserligen göra hemma och jag brukar tänka att jag ska passa på att utnyttja andra redskap när jag väl är på gymmet, men grejen är att det finns något fler alternativ på vikter på gymmet. Hemma har jag ju bara min tolva och min sextonkilos.

Fyrtiofem minuter senare hade jag bara lite rörlighetsträning kvar och nästan exakt femtio minuter efter att jag startat var jag klar. Mycket piggare och gladare än en knapp timme tidigare. Endorfiner alltså. Det är bra grejer det.

5 kommentarer:

Suzan sa...

Härligt!
O jag har på mig likadana byxor idag :-)

Unknown sa...

skönt att rensa ett rörigt huvud med träning och endorfiner...

Ingmarie sa...

:-) Endorfinknarkare är vi allihop!

Anonym sa...

Kettlebells är bra träning! Endorfiner, endorfiner! :-))

Snorkkis sa...

Ja träning är bra skrot. Både för kropp och knopp.