måndag 22 april 2013

Måndagstankar

Jag drömmer så mycket konstigheter just nu. Galna grejer som liksom aldrig skulle kunna hända i verkligheten. Hjärnan är verkligen konstig. Vissa drömmar kan vara riktigt underhållande, andra skrämmande. De jag drömde i natt var nog mest skrämmande. Och inte är jag pigg när jag vaknar efter sådana drömrika nätter heller. Även om jag inte vaknade en endaste gång (vad jag minns) i natt, inte ens när Sixten kom till vår säng, så kändes det som om jag inte sovit mer än några minuter när jag vaknade.Tur att det finns kaffe här i världen och tack för att jag återigen kan dricka denna underbara dryck! Valnötsbröd är inte heller fel, annat än för min ekonomi. Måste ju liksom börja spara in på lite pengar nu när vi ska bli några miljoner pengar fattigare. Det går sådär just nu, men just idag är jag fasen värd varenda lyx jag kan hitta.

Jag hann föresten med ett pass på gymmet igår. Bål och lite discomuskler (triceps). När jag kom konstaterade vi att vi gått o varandra hela dagen jag och Martin. Först sprang jag. Sedan åt vi visserligen lunch och sov tillsammans men sedan sprang han långpass och efter middagen åkte jag. Jaja, vi spenderade i alla fall (nästan) alla lördagens minuter ihop.Idag tänkte jag först springa till jobbet men insåg att det inte skulle vara logistiskt möjligt. Nu när jag i princip enbart springer till jobbet måste jag frakta kläder fram och tillbaka och idag skulle det betyda att både jacka och övriga kläder skulle få trängas med matlåda, smink och annat. Så stor ryggsäck har jag inte. Så det fick bli t-bana. Men jag ska försöka mig på att springa hem. Sist var för några veckor sedan och då var det så segt att jag knappt orkade lyfta fötterna. Visserligen hade jag då sprungit till jobbet men jag tror nog att känslan kommer vara den samma ikväll ändå. Men det får bli varvande med promenerande i så fall.

Cykla tänkte jag börja med också. Jag skulle vilja ha en "riktig" cykel men inser att det definitivt inte finns plats för den utgiften nu när vi behöver köpa möbler att fylla 105 kvadrat och 5 rum med. Så det får bli jag och Biltemacykeln även detta år. Det enda bra med denna typ av cykel är att den har pakethållare så att jag kan ha Sixten där bak till föris. Annars hade vi fått gå och även om det bara är några hundra meter tar det lång tid med en tvååring.

2 kommentarer:

mammaspring.com sa...

Ja det där med cykel är då någnting speciellt. Hör liksom våren till. Och då jag ser de där supertuffa Bianchi cyklarna så tänker jag att OM jag hade en sådan. DÅ skulle jag vara supersnabb :) önsketänkande

Jonna sa...

jag drömmer också mycket, om amning och sånt :)

cykla är skoj, jag hoppas kunna börja cykla snart, men vill byta pedaler på cykeln först!