tisdag 16 april 2013

Dagens insikter

Snyggaste posen jag kunde komma på.
 
Jag börjar 12 idag och har därför både hunnit lämna sent på föris och gymmat. I en timme till och med. Visserligen inte med riktigt lika hög speed som vanligt, men ändå. Det var längesedan jag körde ett så pass långt styrkepass. Men i vilket fall. Dagens insikt nummer ett. Jag har faktiskt en jäkligt stark coremuskulatur. Det gillas. Ja, än är den stark alltså, vi får se hur det känns i vecka 35. Fast grejen är att jag inte upplevde att jag blev så himla mycket svagare sist. Men det kan å andra sidan bli helt annorlunda nu, det är jag mer än väl medveten om. Men nu ska vi hoppas på det bästa.

 
Skönaste skorna!

Så till dagens insikt nummer två. Jag är inte riktigt lika stark på chins. Haha det är typ ett skämt, så svag är jag. Och självklart kör jag i maskin, med hjälpvikt (er). Men jag tänkte lite som så att om jag tränar det någon gång i veckan nu framöver när jag bara kommer bli tyngre och tyngre så borde det ju kännas kanske mycket lättare sedan när bäbis väl är ute?


En liten kladd.

Vi får se. Det är i alla fall väldigt roligt att ha skaffat gymkort och jag har verkligen fått en nytändning med styrkan som mest känts so ett tråkigt måste den senaste tiden. Jag kommer inte sluta träna hemma, men det kommer definitivt bli mer styrka på gym än styrka hemma den närmsta tiden. Jag måste ju få valuta för alla pengar det kostar.

6 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Ja de där chinsen... suck! De känns helt jäkla hopplösa! Men skam den som ger sig!

Snorkkis sa...

Chins... jo jag tackar. Jag brukar hänga i den där stången och låtsas att jag rätar ut ryggen. För armarna går inte att böja.

Malin - Lite längre sa...

Hihi, chins kan jag inte ens träna. För jag kan inte rubba mig själv ur fläcken när jag hänger där :-)

Johanna sa...

Goa insikter! Och supersmart plan med chinsen. Du kommer ju bara studsa upp sen när bebis är ute :)

Unknown sa...

när jag kommer hem från Prag ska jag också börja gymma igen ;)

Suzan sa...

Sjukt snygga skor!