söndag 21 april 2013

Lite av varje


Dagarna går. Väldigt snabbt. I fredags sprang jag men puckel på ryggen och en på magen. I tunna kläder, så nu är det verkligen vår. Jobba, jobba, jobba väldigt intensivt och däremellan hålla koll på budgivning. Vi kände lite att är det meningen att vi ska vinna så gör vi det, gör vi det inte så var det inte meningen. Vi vann inte, men ändå gjorde vi det. Vi skrev kontrakt igår och det känns roligt men väldigt läskigt. Vi kan inte sådant här och hoppas att vi inte har blivit lurade på något sätt. Men om resten av resan går som den ska flyttar vi någon gång i sommar.


Vi firade med ett besök på skansen. Åt lunch bland alla andra barnfamiljer och jag besvärades lite över ljudnivån. Jag ogillar stök och skrik när jag ska äta. Men Lilskansen och de större djuren vägde upp och att solen värmde trots blåst gjorde att det blev en väldigt bra dag. Någon träning hann jag dock inte med. Eller nä, jag prioriterade den inte. Orkade inte för jag kraschade i soffan när vi kom hem. Jag är väldigt trött just nu och hinner aldrig vila tillräckligt mycket.


Idag hade jag planerat ett lite längre springpass men eftersom jag, på grund av sjuk personal, blivit tvungen att hoppa in och jobba kommer det inte hinnas med. Det handlar inte alltid om att prioritera. Eller kanske gör det det? Jag hade kunnat gå upp vid fem när Sixten vaknade och sprungit tidigt tidigt eller så kan jag springa senare ikväll. Men så viktigt är det inte just nu. Jag prioriterar vila och att hinna med det övriga livet idag. En liten tur får det bli istället. Lite lagom långt. jag kände mig helt förstörd när jag vaknade men efter frukost och kaffe känns det lite bättre. Förmodligen blir jag ännu piggare om jag springer en snutt. Så jag ger mig ut nu.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Spännande med nytt bo! Grattis! :)

Snorkkis sa...

Grattis till nya boendet! Även om jag tycker att det är tråkigt att ni flyttar härifrån, det har liksom känts mysigt att ha er nära trots att vi inte träffats så ofta ändå. Och väldigt fint med bulor både på rygg och mage :)

Louise sa...

Vad kul att det blev kontraktsskrivning! Klart att allt kommer gå bra och sommaren är väl perfekt tid att flytta på inför ny termin etc. Och träningen ska ju vara rolig - just nu kanske vila och fokus på annat är viktigare?

Unknown sa...

vad kul med nytt boende :) himla fin blid på dig också:)

Lisa B sa...

Grattis till ny boendet! Vad spännande!

Löpning & Livet sa...

Tack för era gratulationer! Det ska bli roligt att flytta men jag kommer sakna Årsta. Men Fartsta blir säkert också bra.

Annoula sa...

Grattis! Vad spännande!