lördag 27 april 2013

Jag hinner inte med

Ojoj vad tiden går snabbt just nu. Jag hinner knappt tänka. Men springa lite hinner jag. Till jobbet på träningsvärksstela ben i torsdags exempelvis. Jag kom då att tänka på att jag faktiskt inte springer särskilt mycket långsammare än vad jag vanligtvis gör på mina lätta pass. Däremot är det lite mer ansträngande nu, mer som medelhård distans. Men nu när jag tränar så mycket mindre och utan prestationsfokus så gör det inte något alls. Det gör inget att det mesta springet blir mellanmjölk. Det viktigaste är att jag kan springa och jag njuter medan jag kan. Det kan ta slut imorgon eller i september eller när som helst däremellan.

Igår tog jag mig en vilodag. Jag känner att jag inte behöver planera in det som jag gör i vanliga fall. Nu kommer de automatiskt när kroppen säger att det är dags. I vanliga fall planerar jag in dem på samma sätt som vilket pass som helst. Idag däremot hade jag förmånen att få instruera en cykelklass för ett gäng gravida bland annat. Av de BBC mamma-deltagare som kom på mitt pass var ungefär hälften gravida. Kanske häftig känsla ändå att så många med olika storlek på magarna samlas för en träningsdag ihop. Inspiration och kunskap fick de säkerligen med sig, kanske inte lika mycket från min klass som från de föreläsningar som hölls tidigare under dagen. De hade jag tyvärr ingen möjlighet att vara med på då jag har besök under helgen. Lite synd för även om jag själv är utbildad inom träning av gravida och nyförlösta så är det roligt att höra andra prata om ämnet. Men hur som helst hade jag en rolig timme på cykeln, även om jag har presterat bättre ur instruktörssynpunkt än jag gjorde idag. Kroppen var dock med på noterna och gillade att cykla. Ska försöka synka mina jobbtider med någon cykelklass då och då framöver.

Annat jag gjort idag är att åka söderut och tjuvkika lite på vår blivande bostad. Mamma och systrar ville se hur det ser ut och för min del var det också roligt. Insåg att det nog blir ännu bättre än jag tänkt. Om du är i lägenhetsköpartagen kan du föresten kika in på denna länk ->> KLICK. Kom och köp!

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Vart ska ni flytta?

Löpning & Livet sa...

Till Farsta :)

Anonym sa...

Skönt att kroppen fortsätter "hänga med" i alla fall. Som du säger, tempot är ju strunt samma när man kan njuta av springandet bara. :-)