torsdag 4 april 2013

Födelsedagsspring
I strålande sol och nästan så varmt att det går att springa utan vantar (snart!) har jag firat min 31:a födelsedag genom att springa till jobbet. Stor frukost igen (Den första fick jag på sängen!) och sedan är jag redo för ytterligare en intensiv jobbdag.

9 kommentarer:

Spring-Therese sa...

Stort grattis till det lilla livet som växer inuti dig! Och grattiskramar på din dag!

Anna (Orka mera) sa...

Vilken perfekt start på födelsedagen! Grattis i massor! Dessutom grattis till bebben i magen! Njut av graviditeten så ses vi kanske på startlinjen i Berlin 2014 :)

Anonym sa...

Grattis på din dag, Andréa! :-)

PS.(Vantar har jag sprungit utan i en månad... hehe! Men så får jag kanske reumatism eller nåt när jag blir äldre. Jag får skylla mig själv). ;-)

Kram M

Louise sa...

Grattis! Låter som en perfekt start på dagen! :-)

PS. Var på Löplabbet Race idag med mellansonen vars fötter är precis mellan juniorstorlekar och herrstorlekar. Finns ingenting som funkar för honom på de stora sportkedjorna, men på Löplabbet får han alltid otroligt fin service och ett sortiment som funkar för en friidrotts- och löparkille i växten! Mycket nöjda båda två!

mammaspring.com sa...

STORT JÄTTE GRATTIS!!!

Snorkkis sa...

Stort grattis på födelsedagen fina du. Och tack för erbjudandet om att lägga undan ryggan. Vid en närmare eftertanke kom jag på att jag antagligen bara snorkkar några veckor till, och sen när jag ska börja igen efter ett år typ kan det vara skoj att köpa den senaste då. Men tack ändå!

Löpning & Livet sa...

Tack för alla gratulationer och snälla ord!

Jonna sa...

men åh, glömde ju att höra av mig igår! Jag skulle smsa tänkte jag men det försvann visst sen ;( förlåt! Stort grattis i efterskott! kram

Miss Agda- Småbarnsliv och Endorfiner sa...

Ett försenat grattis! KRAM!