lördag 31 januari 2015

DNS tyvärr

Det blir tyvärr ingen tävling och säsongspremiär för mig idag. Visserligen har jag huvudvärk, men det är inte därför jag ställer in. Orsaken stavas vinterkräkis. Och det är inte ens jag som är drabbad (än). Pappan ligger utslagen och är oförmögen att vara förälder. Så jag får snällt vara hemma istället för att springa snabbt. Tråkigt! Dock känns det något bättre när jag tittar ut på snöblandat slask både i luften och på marken. Det känns ok att vara hemma. Det hade känts betydligt värre om det varit strålande sol och bra underlag. Och livet är trots allt viktigare ön löpningen. Det får bli en träningstur ikväll när barnen somnat istället. Om inte lördagslatmasken vinner, men det ska jag försöka undvika. Eller, ännu värre, om jag själv blir sjuk. Hemska tanke!! Dock är det bara jag kvar nu en vecka sedan första spyan...1 kommentar:

Ingmarie sa...

Tråkigt! Men det kommer fler chanser!
Och håll dig frisk!