onsdag 28 januari 2015

Ett jättebra pass

Jag sprang ett så himla bra pass igår! Trots trött efter jobbet som drog över tiden och ryggsäck på ryggen. Förvisso en mycket lätt ryggsäck men ändå. Jag kände redan efter några steg att det skulle bli ett bra pass. Bara det inte skulle bli för halt. Och det blev det inte. Inte på det stora hela iallafall. På några ställen fick jag sakta ner på grund av väldigt halt och på några andra fegade jag på grund av rädsla för att det skulle vara halt (skarpa kurvor, nedförsbackar, viadukter och broar), men i övrigt kunde jag trycka på bra. Men först 5km progressivt genom stan och över söder. Över Johanneshovsbron och strax därefter var det dags att stabilisera ansträngningsnivån strax under mjölksyratröskeln. Och svisch vad det gick! Ytterligare 5km passerade i ett nafs och vips var det daga för nedjogg. Det bådar gott inför lördag då jag visst ska göra säsongspremiär. Icebug winterrun 10km i mixlagklassen med ett gäng från jobbet. Vi kommer gå för vinst (vilket inte är omöjligt utifrån förra årets resultat) men för egen del kommer det inte bli något perslopp. Där är jag inte än. Men jag är på väg!3 kommentarer:

Lisa sa...

Kul med säsongspremiär! Lycka till.

Anonym sa...

Vilken härlig känsla!! :-)

anneliten sa...

Åh, vilken känsla- lycka till på lördag!