måndag 5 januari 2015

Långpass i isvindar

Igår stod långpass på schemat. Det såg ut att vara kallt så jag såg till att ta på mig bra med kläder. Men ändå. Det var så satans kallt! Blåste isvindar rakt i ansiktet större delen av passet. Mot slutet fick jag dock solen rakt i ögonen och då blev det något bättre. Om än svårt att se.

Drygt 23km fick jag ihop och det är jag nöjd med. Egentligen hade jag tänkt mig någon eller några kilometer ytterligare, men detta är mer än ok i rådande väderlek. Det var inte ens minusgrader igår men ändå kändes det som minst tio sådana. Och så sa de att det inte blåser i Stockholm. Ok. Möjligtvis blåste/blåser det ännu mer i Göteborg, men sådär jättestor skillnad tycker jag faktiskt inte att det är. Men jag har kanske glömt hur det var. Tiden går så skrämmande fort och nästa vecka har jag bott i Stockholm i 4 år. Fyra! Var tog den tiden vägen??3 kommentarer:

Anonym sa...

Va? Vem säger att det inte blåser i Stockholm? :-)
Bra gjort att få ihop så många km i det blåsiga vädret! :-)

Kram M

Livskraft sa...

Grym du är!!!
Du måste ju ha hur bra koll som helst såklart. Överpronerar ( men har gjutna inlägg) klara inte asics skor, adidas har alltid fungerat, men när mina favoriter slutade att göras fick jag problem adistar salvation ( kan de heta så?). Alla tips är välkomna, ska ju både springa marathon och halvmarathon.....
Kram

Unknown sa...

vad roligt att du bloggar emellanåt, trots som du skriver, en period av tidsbrist... läste och begrundade dina reflektioner från 2014. du är så klok och jag hoppas du känner att du landar mer i ett lugn detta år <3