fredag 23 januari 2015

Trx på lunchen

Igår klämde jag in en halvtimme på lunchen igen. Faktiskt andra gången denna vecka. I måndags körde jag några marklyft och lite annat smått och gott. Igår blev det Trx. Det var ett bra tag sedan, trots att jag har en hemma...


Efter rörlighetsuppvärmningen hann jag med tre supersets. Först bröstpress plus bred/hög omvänd rodd, sedan bulgariska enbensböj plus dynamisk sidoplanka och slutligen höftlyft med lårcurl plus hög planka med benindrag. Samtliga övningar har väl andra namn på Trx-språk, men jag benämner dem så här. Ytterligare några minuters rörlighetsträning hann jag sedan med innan det var dags att hasta tillbaks till jobbet för mat. Trx är en bra grej. Få övningar involverar stora delar av kroppen. Tidseffektivt så där på lunchen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste nog spara ihop till en hemma-TRX...! På mitt nya gym kommer man bara åt TRX:en om man har crossfit-kort. :-P

Så himla funktionellt! :-)
Kram M

Familjen skogstokig sa...

Men gör en egen trx, vetja!
http://ptmalin.blogg.se/2014/march/gor-en-egen-trx.html

Så kan du träna medan du sparar till en "riktig"