torsdag 22 januari 2015

Löpbandsångest

Det har blivit vinter i Stockholm igen. Riktigt vinter med massor av snö! Der har snöat i princip oavbrutet sedan i flera dagar och håller fortfarande på. Härligt! Jag gillar ju verkligen vintern. Dock går det inte att komma ifrån att det stör löpningen lite. Eller snarare ganska mycket. Eftersom jag är inne i en lätt vecka har inte inte blivit många pass, men ett kort i tisdags och ett lite längre igår. Det senare var en rätt trist historia med slask yrande runt fötterna och ansträngningsmässigt i slaskzonen. Dock hade jag finfint sällskap så det jämnar ut sig.Imorgon är det tänkt att jag ska hitta lite fart. Inte någon superfart, men strax under tröskeln. Då är snömodd inget en önskar sig direkt. Därför tänker jag gå in och springa på band. Givetvis kan jag komma upp i samma ansträngning ute också, men med rådande underlag skulle det inte bli någon fart att tala om. Så jag ska gå in. Och har därmed lite ångest nu. Jag gillar ju inte band. Alls. Men vill jag känna på fart är det enda alternativet. Tyvärr. Det blir till att ladda huvudet fullt av mental styrka och målbilder. Hoho vad kul det ska bli!

Inga kommentarer: