torsdag 15 januari 2015

Backe påväg till jobbet

Tidig morgon idag. Halv sex tvingades mina ögon upp på grund av morgonpigg bäbistoddler. Jag är inte utvilad. Inte alls. 6,5 timmar är alldeles för lite. Jag måste lära mig att lägga mig tidigare. Dock blir kvällen så kort då. Lägger jag mig 22 har jag bara 2-3 timmar efter hemkomst allt som oftast. Varav en stor del av tiden går åt till dusch/middagsätande/barnläggande/allmänt fix. Resterande tid fördelas på yoga samt kvällsfika och en stund framför tv och iPad/mobil. Ibland även jobb med mina löpcoachkunder. Men, nog gnällt om tids- och sömnbrist nu, det lider väl de flesta av och det handlar ju om prioriteringar.

Om någon halvtimme springer jag mot jobbet. En bit iallafall. Stannar för några vändor i en backe efter ca 3,5km. Joggar ner 2-3km och hoppar på tåget resterande bit. Duschar och fixar mig snabbt. Äter mellis och jobbar en dag. Kanske blir det ytterligare några kilometer spring den sista biten hem om jag känner mig pigg. 4-5km bara, för att samla lite mängd.Nya buggar kommer sitta på fötterna så förhoppningsvis kommer jag springa säkert över isbanan som invaderat hela stan. Tänkte nog sälja mina andra Icebugs som knappt är använda. Håll utkik på Instagram (@lopningolivet) de närmsta dagarna om du är intresserad av ett par Certo i storlek US 8/EU 39 (små i storlek, passar förmodligen dig som vanligtvis har US 7,5 i löpskor).

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad blev det för dubbade skor istället för Certo´n då? *nyfiken* :-)

Kram M

anneliten sa...

Jag behöver nya icebugs - mina pytho har gått sönder i tyget (har använts typ fem vintrar så det får väl vara acceptabelt :-)). Finns pytho kvar? Jag ser dem inte på Icebugs hemsida.

Löpning & Livet sa...

R: det blev ett par nya Phyto!

A: jodå, de finns. Kom förbi butiken de närmsta dagarn. Nytt på väg in men de tar slut snabbt nu när det är isbana.

Mia sa...

Jag önskar att jag kunde ta mig för med något mer än att "bara springa" till och från jobbet. Det är som om jag vilar upp mig under de där passen och det blir därmed omöjligt att lägga in kvalitet (om jag inte har jäkligt bråttom...). Får bli nästa veckas utmaning tror jag.