söndag 30 mars 2014

Fyrtiofemfyrtiofem

Jamen det gick ju bra det här. Ungefär som jag väntat mig. Kanske lite bättre. Det kändes visserligen bitvis som att jag sprang med ett gummiband runt midjan och någon som höll emot där bakom, men på det stora hela hade jag en positiv känsla loppet igen. Jag kände mig lätt och välkoordinerad, om än inte supersnabb. Det var segt under delar av partierna med (löst) grus men jag hade mycket kraft kvar att använda till en successiv ökning de två sista kilometrarna. Det var lite småsegt på mitten men lättare i början och slut. Spurtade så gott jag kunde på (låånga) målrakan och kom in på 45:45. Många minuter från pers givetvis men ett bra formbesked. Ester är ännu inte 6 månader. När Sixten var drygt 6 månader sprang jag (lite backigare och trängre) Tjejmilen på 45:55 så nog är jag i fas alltid. Det ska bli spännande att se vad nästa millopp ger. När det nu kan tänkas bli av. Funderar på att leta upp något inom den närmsta framtiden för dagen gav mersmak!16 kommentarer:

pilla sa...

Grattis till en fin tid!!!

Louise sa...

Grattis! Jättebra formbesked! Jag kände likadant - dvs att jag är sugen på fler millopp, vilket inte hör till vanligheten eftersom det brukar vara något jag fasar för... :-)

Kicki (Kickiricki) sa...

Härligt!

Snorkkis sa...

Stark premiär där. Grattis!!!

Anna (Orka mera) sa...

Grattis till en finfin premiär!

Mia sa...

Härligt! Den där första tävlingen är spännande :) Nu blev jag också sugen på millopp, fast samtidigt inte alls. Haha..

LinaTriathlet sa...

Grym premiär!! Grattis!! :)

Lisa sa...

Fantastiskt bra!

Löpning & Livet sa...

Stort tack för alla heajrop!! Ni är bäst!

Unknown sa...

du är ju så braaaaaaaaaaa!!! grattis!

Anonym sa...

Grattis till din prestation.
/Carro

Rund är också en form! sa...

Riktigt bra! Härligt formbesked. :-)
Kram M

Andreas Åkesson sa...

Bra jobbat!

Ingmarie sa...

Hur bra som helst! Grattis!!!!

mammaspring sa...

Nämen du - vilken fin tid! Precis som du säger så är det endast 6 mån. som du hade en bebis i magen! Starkt jobbat!

Miss Agda sa...

Grattis! Grymt!!