lördag 15 mars 2014

Lyx i kubik
När jag fyllde 30, det vill säga för snart 2 år sedan, fick jag ett presentkort på Yasuragi Hasseludden. Idag är vi äntligen där! Det har tagit sin tid men kanske var det meningen, för så trött som jag är just nu har jag nog aldrig varit. Ester sover förmodligen mycket bättre än många andra bäbisar, men för mig som är extremt känslig för sömnbrist är det tufft att vakna 2-3 gånger och ibland vara vaken någon timme någon av gångerna. Vissa nätter blir det bara ett uppvaknande och jag somnar om så fort hon börjat äta, men de senaste veckorna har det varit mer av den sämre sorten. Så jag njuter extra mycket idag. Visst, det blir inte direkt något sovande, men det blir vila, mys, bad och allmänt energitankande. Och tid att prata om annat än vardagspussel och träning. Och lugn och ro och inga barn så långt ögat når. Men tror ni vi kan låta bli att prata om dem? Nä, inte direkt... :)

Inga kommentarer: