tisdag 4 mars 2014

Inspirationsboost

Ja verkligen en inspirationsboost. Det fick jag igår. Driftiga Milla har startat ett nätverk för kvinnliga egenföretagare inom träningsbranschen (Så himla bra!) och igår ordnat en mingelkväll på Röhnischbutiken här i stan. Huvudsyftet var att vi skulle lära känna varandra lite bättre och kanske dela med oss av erfarenheter, kunskap och idéer. Som jag förstod det kommer det bli fler tillfällen framöver och det uppskattas verkligen!

Coola Göteborgstjejerna som startat och driver strumpföretaget Gococo var på plats och berättade väldigt ärligt både om det roliga men också otroligt tuffa med att leva på sin affärsidé. Otroligt inspirerande tjejer!

Sofia höll sedan en miniföreläsning om annonsering och samarbeten med företag på bloggar. Personligen jobbar jag ju inte med sådant, men det gav ändå en aha-upplevelse. Och var intressant!

I övrigt fortsätter tiden gå alldeles för fort. I träningsväg har jag hunnit med en kortare vagnjogg igår och lite lättare coreträning idag. En stunds yoga ska jag nog ta mig tid till innan det är dags för dagens andra semla. Det är ju ändå semeldag.
5 kommentarer:

Lisa sa...

Fantastiskt fin body på Ester!

Ingmarie sa...

Kul att se dig och sötaste Ester. En riktig solstråle!

Snorkkis sa...

Så himla söt hon är i sin semmelbody. Och kul med nätverket!

Malin sa...

Vilken lysande ide med nätverket!
Så himla söt tjej o söt body.

Miss Agda sa...

Tack för att du kom! Måste börja planera nästa träff nu :) Kram