lördag 29 mars 2014

Nypremiär

Imorgon är det dags för säsongens första lopp. Första loppet efter graviditeten. Första loppet på 1,5 år. Första loppet på väldigt länge helt enkelt. Och jag kan väl inte säga att jag är sådär jättesugen direkt. Visserligen ska det bli kul att få känna på tävlingsstämning igen och det ska bli intressant med en fingervisning på hur jag ligger till formmässigt. Men sugen på att springa snabbt är jag verkligen inte. Eller såhär; jag är väldigt osugen på att bli sådär äckligt trött. På att pressa mig så som jag "måste" på millopp. Men det där kan ju ändras väl på startlinjen när den där tävlingshjärnan kopplas på.

Idag var jag ute och testade benen lite. Som vanligt och väntat kändes det kasst. Skavanker lite här och var och allmänt kantigt och stelt. Precis som det brukar kännas under sista passet före tävling med andra ord.

Med morgondagen har jag inget mål annat än att göra mitt bästa. Jag vill känna mig stark och kunna hålla ihop kroppen och därmed hitta ett flyt som ger självförtroende och ork. Jag har inget speciellt tidsmål (inte ens ett hemligt, det är faktiskt helt sant) men jag hoppas (och tror) på en tid under 48min. Känslan är viktigare än tiden. Tids nog kommer tuffa måltider och personbästan som ska slås. Lagom till andra halvan av säsongen mer precist.

3 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Lycka till i morgon! Det kommer gå galant! Själv sprang jag halvmara idag och tänkte flera gånger längs vägen att halvmaran faktiskt är MYCKET behagligare än milen. Undrar varför jag egentligen envisas med mil-lopp? :)

Snorkkis sa...

Lycka till! Kommer att gå finfint!

Johanna sa...

Stort lycka till! Hoppas att du får känna dig stark och snabb!!