fredag 7 mars 2014

Lite halvlång vagnjogg
Imorse var jag och Ester på jobbet och åt frukost samt deltog i avtackning av min före detta chef som efter 16 år nu slutat. Kul att träffa alla kollegor och kul att vistas bland massa snygga träningskläder mm. Farligt. Jag kunde givetvis inte låta bli att shoppa... Visserligen var några grejer nödvändiga. Eller, snarare allt utom en grej. Nytt pulsband eftersom det gamla visar väldigt fel puls. Typ 36% när det är jobbigt och 105% när jag står still... En ny vätskeblåsa och några energiliquids. Det fina mintgröna linnet från Casall var dock inte jättenödvändigt. Men det ropade ju på mig och faktiskt blev jag kär i den där färgen redan för ett knappt år sedan då jag var iväg hos Casall och la vårens ordrar. Så det fick följa med hem trots att jag egentligen verkligen inte har råd.


I vilket fall som helst så sprang vi hem sedan, jag och Ester. Vi promenerade ut ur själva city med alla trottoarkanter och rödljus men sprang från Kungsträdgården hem till Farsta. Inte närmsta vägen eftersom det hade blivit så mycket upp och ner och trottoarkanter och rödljus att springa rakt över söder. Lite runt blev det istället. Via stadsgården och norra Hammarbyhamnen. Men sedan raka vägen hem. Drygt 14km som förvånansvärt nog kändes väldigt lätta trots bitvis mycket motvind då det blåser väldigt idag. Kul när det är på detta viset och inte tvärt om. Det var dagens fredagsfys. Nu börjar myset. En dryg kvarts yoga följt av soffhäng resten av kvällen.

1 kommentar:

Ingmarie sa...

Ja det var bitvis friska vindar denna dag åt "vårt" håll. Men det gör oss starka. :-)