onsdag 19 mars 2014

Snöpuls

Förra veckan satt jag ute på trädäcket i linne och åt lunch. Ok, det var strålande sol och lä där, i övrigt var det inte supervarmt. Men väl vårigt. Ikväll blev det vinter igen.


Efter en seg nattning av storbarnet gav jag mig till sist ut strax innan klockan tjugo. Runt 8km lätt distans var planerat, men det blev istället 6km snöpuls. Tydligen har de slutat ploga vägar nu... Dock var det väldigt mysigt och fint och jag hade faktiskt kul. Men jag kortade ner rundan för att vara hemma i någorlunda tid. Jag ville nämligen hålla samma lätta ansträngningsnivå som planerat. Och med ett snitt på 68% av max lyckades jag ju rätt bra. Trots snöpulsning.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Så du gav dig ut i snön igår alltså? Bra gjort!

Göran sa...

Löpning är faktiskt livet!
Bra gjort.