tisdag 11 mars 2014

PTO

Efter ett bra tags funderande bestämde jag mig förra veckan för att ansluta mig till PTO. Det känns väldigt roligt att få vara en del av ett större nätverk där allt material paketeras och presenteras på ett snyggt och "modernt" sätt via en app. Och det är en bra plattform att synas på. Det där med att marknadsföra mig själv är jag ju annars ungefär sämst i världen på...
Just nu har jag bara några få paket som ligger ute, men tanken är att jag kommer att fylla på med mer och mer framöver. Och jag tar gärna emot önskemål på vad för typ av paket jag borde erbjuda!

3 kommentarer:

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Vad kul! :-)

Snorkkis sa...

Ja vad kul! (Men psst - länken funkar inte).
Jag är ju superdupernöjd med de upplägg du gjort åt mig så sådant skulle jag vilja köpa om jag inte redan gjort det :)

Miss Agda sa...

Kul! Välkommen till gänget! Jag hade själv redan outat att jag inte kommer att hålla på med online-grejen, men PTO är så bra att jag tackade jag efter någon veckas funderande och har absolut inte ångrat mitt beslut.