onsdag 2 april 2014

Sedan sist

Det har väl inte hänt särskilt mycket sedan sist. Men fort som bara den har dagarna gått. Det är visst standard nuförtiden. Snart är det augusti och slut på ledigheten. När det väl är dags är det säkert välkommet, men just nu är det det definitivt inte.Sprungit har jag gjort. Vagnjoggat, distanssprungit lite fortare och lufsjoggat. Yogat en knapp timme och coretränat pyttelite har jag också hunnit. Och köpt 2 par skor. Ett par mängdskor och ett par springasnabbtskor. Samma gamla vanliga men båda mer eller mindre omgjorda. Till det bättre! Jag har dock inte invigt dem än.För övrigt väntar jag på våren. Av någon anledning extra mycket i år. Och av någon anledning har jag inte velat ha vinter på samma sätt som vanligt i år. Jag vet inte riktigt varför. Men snart är nog våren här hur som helst. Precis som varje år.

6 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Kul med skor! Vilken sort?

Snorkkis sa...

Snygga skor. Och har samma fråga som Anna - det är Asics men vilken modell? Konservativ som jag är tycker jag ju oftast att de görs om till sämre men fint att dessa uppgraderingar är positiva.

Mia sa...

Görsnygga är dom skorna. Jag har inte ens testat dem, men typ bestämt mig på grund av färgen :)

Lisa sa...

Snygga (och snabba!) skor! Är det DS trainer? Mängdskorna alltså.

Löpning & Livet sa...

De översta är Hyperspeed och de undre är DS Trainer. Gamla favoriter båda två!

Snorkkis sa...

Ah. snabba ser de ut också :)