onsdag 9 april 2014

Yoga, yoga, yoga

Jag fick ett tre månader långt medlemskap på Yogobe i födelsedagspresent, och i söndags aktiverade jag det. Jag har tidigare kört flera av gratisfilmerna, särskilt "Happy hips" som jag kört minst en gång i veckan de senaste månaderna. Men nu har jag alltså tillgång till allt! En jättestor godispåse med yogapass på allt från 5 till 90 minuter. Lyckan!Sedan i söndags har det blivit minst en kvart yoga om dagen och idag, då varken spring eller styrka stod på schemat, blev det ett längre pass. Förstå hur mycket jag kommer yoga de närmsta månaderna! Varje dag kommer det med allra största sannolikhet inte bli, men fler pass än det vanligtvis. Det kommer min löpning gynnas av en himla massa. Det vet jag.

8 kommentarer:

Emma sa...

Vad härligt att läsa att du har kommit igång med yogan! Anledningen till att jag började med yoga var i syfte att hålla kroppen skadefri (=löpbar;)) och upplevde snart hur mycket mer är de fysiska effekterna yogan betyder för mig (balans och harmoni - här och nu!)

Jag kämpar fortfarande med att komma igång med kontinuerlig yoga hemma. Inspirerande att läsa att du har! Jag hoppas att du vill dela med dig av din yoga i fortsättningen också;)

Linda Koski Wikströn sa...

Jag är helt kär i Yogobe. Just den känslan att "hej - nu har jag 15 min över, jag yogar" och så väljer man ett program som passar tidsmässigt. jag kan inget om yoga men Yin yogan gillar jag och de kortare lite mer utmanande sekvenserna. Kroppen känns betydligt lugnare efter en månad med yoga nästan vare dag.

Anna (Orka mera) sa...

Vilken fantastisk födelsedagspresent! Visst är det löpartema denna månad? Har 14 dagars gratis prova-på att casha in, så jag tänkte passa på fr om måndag. Måste bara bli lite mer rörlig först...

Lisa sa...

Bra present! Jag tror också att löpningen gynnas av yoga. Synd bara att jag har så svårt att komma ihåg det själv... Fast jag kämpar på med Happy hips som du tipsade om!

LinaTriathlet sa...

Vilken toppenbra present! :)

Rund är också en form! sa...

Vilken kanonbra present. Lyllos! :-)

Snorkkis sa...

Jag är lite småkär i Johanna där... dock har det inte alls blivit någon yoga nu; bra att du påminner om hur viktigt det är. I helgen har jag nu lovat mig själv ett happy hips pass!

Ingmarie sa...

Lovely!!!!