måndag 21 april 2014

Distans med sällskapÄntligen fräknar igen!

Nu är vi tillbaks i Farsta igen. Men innan vi åkte hann jag med en fin springtur ihop med några andra. Jag följde med mamma på ett gemensamt distanspass/långpass som ett av de lokala gymmen håller i. Det var skoj minsann. Dels eftersom jag fick lite ny inspiration till fina springvägar att välja när jag är hemma. Många av dagens vägar har jag ridit på den tid då jag hade lyckan att få ägna mig år sådant (Någon gång ska jag börja igen. Måste bara ta mig tid och (framförallt) råd.) men liksom glömt bort dem under alla år som gått. Men det var även inspirerande att springa i grupp igen. Nu glesades gruppen visserligen ut i små grupper jag sprang nästan enbart ihop med två andra, men det var roligt ändå. En kanske skulle ta och dra ihop en egen löpgrupp. Hm. Tål absolut att tänkas på!

Mamma!

Den fina turen hamnade hur som helst på drygt femton soliga och sköna kilometrar. Årspremiär för t-shirt blev det också, trots att vi gav oss av redan vid nio i morse. Mycket grusvägar med skogsomgivningar. Lite småkuperat då och då och allmänt trevligt rakt igenom. Mer sådant måste det bli trots att jag är tillbaks i storstan!

9 kommentarer:

Louise sa...

Låter härligt! Och bra jobbat med 400-ingarna häromdagen! :-)

Snorkkis sa...

Vad kul - och stark mamma du har som också springer. Om något år kan ni ha släkt-löp-grupp med tre generationer :). Äpplet och trädet...

Anna (Orka mera) sa...

Häftigt att kunna springa med sin mamma! Det lär inte ske för egen del... hon är av filosofin att det är farligt att träna, för man kan få ont i knäna :) Jag satsar på att bli den springande mamman till mina barn i stället. Frågan är om jag får med mig barnen....

uppochhoppa sa...

Heja vad härligt! Så himla kul att träna ihop på det viset! Jag vet att du svarat på den här en gång förut, men jag tänkte vi kör ett varv, jag är nyfiken på dina svar, därför har jag utmanat dig! Kram! http://uppochhoppa.se/lopning/en-lista-om-lopning-utmaning/

Rund är också en form! sa...

Jag springer gärna själv, men just långpassen hade jag gärna sprungit med någon annan. Få tiden att gå liksom. :-)

LinaTriathlet sa...

Vad kul med sällskap!

Jag har sällskapscyklat hela helgen, väldigt ovant då jag nästan alltid cyklar själv, men det var riktigt trevligt och ha några att prata med :)

Jonna sa...

åh löpgrupp! det är klart, det är ju såå kul! och sportig mamma!

anneliten sa...

Superkul att kunna springa med sin mamma! Min mamma är 78 år (och jag är nog inte så mycket yngre än din mamma) så för oss två är det kanske aningen sent :-) Får, liksom orka-mera-Anna, satsa på döttrarna istället. Just nu luftar min yngsta min Garmin, så det finns hopp.

Löpning & Livet sa...

Louise: Tacktack :)

Snorkkis: Hehe, det vore nåt :)

Anna: :) Ja men du verkar vara på god väg med döttrarna väl?

Uppochhoppa: Ska kolla!

Rund: Ja tiden går så mycket fortare!

Lina: Visst är det!

Jonna: Ja, ska bara hitta lite tid :)

Anneliten: Blev ju tvungen att snoka reda på hur gammal du är och kan konstatera att du är bra på att se ålder :) Du är 2 år yngre. Men så var min mamma en ung mamma när jag föddes (och jag har en halvsyster som är 18 år yngre än mig)