fredag 25 april 2014

Uppdaterade träningspaket
Jag har äntligen fått lite tid (Den här bäbisen slår inte lika ofta till med långsovningar nuförtiden...) att uppdatera mina träningspaket på PT+ (Tidigare PTO). Fler paket kommer dyka upp framöver och prio ett kommer då vara löpspecifik styrke- och rörlighetsträning tänker jag mig. Tids nog. Tills dess kan du ju kika in och se om det finns något som passar för just Dig.

Själv tänker jag nog springa fartlek med vagnen idag. Transportspring blir det också för vi tar det i samband med att vi ska hämta hem storebrorsan. Wikin liksom.

3 kommentarer:

Emma sa...

Vad spännande med löpspecifikt styrke-och rörlighetsprogram! Så lätt att bortprioritera styrka och rörlighetsträningen - men ack så viktigt att hålla i både för att förbli skadefri och förbättra resultat. Lycka till

Mia sa...

Cool och inspirerande. Även om jag inte vågar anlita ngn coach ännu :) Hoppas affärerna går bra!

Jonna sa...

kanske ngt att önska sig i 30-års present ;)