tisdag 29 april 2014

16km vagnspring och andra funderingar

Eller nu ljög jag lite för egentligen blev det "bara" 15,9km. men den längsta vagnjoggen på den här sidan den senaste graviditeten är det. Om jag inte räknar dubbelpass för då har det blivit längre. Men i vilket fall. Det är något som har hänt. Plötsligt har det lossnat lite mer och jag börjar känna mig i bättre form. Än är det en bra bit kvar till den form jag var i hösten 2012, några månader innan jag blev gravid, men det går definitivt åt rätt håll. Överlag har de flesta pass känts bra de senaste veckorna. Inte alla, men de allra flesta.

Igår var jag på gymmet. I kjol.

Igår anmälde jag mig till Kungsholmen runts halvmara om en dryg vecka. Jag kommer inte dra ner något särskilt på träningen mer än de sista dagarna möjligtvis och jag förväntar mig inte att springa i närheten av personligt rekord, men det ska bli spännande att se hur jag ligger till. Nu har det ju gått ett antal veckor sedan Premiärmilen och sedan dess har det som sagt lossnat lite.

Jag fortsätter att yoga lite de flesta dagar i veckan. Inte alla och jag slarvade en hel del över påsken men överlag har jag börjat skapa en liten kvällsrutin. Ofta blir det bara 10-20 minuter men ibland längre. Det är så himla bra med Yogobe för jag utgår bara utifrån hur lång tid jag tycker mig ha att tillgå och väljer en klass eller sekvens som passar. De där pengarna Martin betalade för det tre månader långa medlemskapet han gav mig i födelsedagspresent var väl investerade. Dessutom får han faktiskt nytta av dem själv då även han (äntligen) har börjat inse att yoga behövs.

9 kommentarer:

Vardagligating sa...

Kul med Kungsholmen Runt! Lycka till!

Emma sa...

16 km med barnvagn - vad lätt och snabb du kommer kännas (och säkert också vara;)) på halvmaran. Tack förresten för tipsen. Väntar nu på leverans från adlibris;)

Snorkkis sa...

Härligt att det känns så bra nu. Perfekt formtajmning med tanke på att det ju kommer lopp nu!

Mia sa...

Kommer gå kanon! Du är ju superstark! Halvmaran är jag faktiskt också lite sugen på att testa. Kanske räcker mina ben till för det.

anneliten sa...

Yogobe har den fördelen - att man lätt kan söka på tid. Annars tycker jag nog att YogaGlo har betydligt mer att erbjuda. Om du funderar på nytt abonnemang kanske du ska kolla in YogaGlo?

Louise sa...

Åh, vad roligt med Kungsholmen runt! Jag har velat lite om jag ska springa 10 km eller 21 km, men nu slog jag till och anmälde mig på 21 km! Hoppas vi ses! :-)

Ingmarie sa...

Otroligt hur fort du ändå "kommit tillbaka"!
och kanske jag får prova någon sån där internet Yoga bara för att just testa. Men jag har liksom svårt för det. Kör hellre eget eller för en "riktig" instruktör.

Malin sa...

Då kanske vi ses nästa lördag :) Peter skall springa halvmaran och jag funderar på att följa med och kika.

Löpning & Livet sa...

cina: tack!

Emma: Jo, det är fördelen med vagnlöpning :)

Snorkkis: Jo det känns bra. Dock är det nog en bit kvar till persnivå,m en det kommer!

Mia: Klart dina ben klarar det. Snabbt kommer det gå också har jag en känsla av :)

Anneliten: Jag får kolla det när mitt nuvarande går ut!

Louise: Kul, vi får hålla utkik!

Ingmarie: Jag kör också hellre "på riktigt" men det här är näst bästa. Och så bra att det finns allt från 5 till 90 minuters pass att välja bland!

Malin: Ja, hoppas vi ses!