måndag 14 februari 2011

TreAllahjärtansdagen till ära har jag bakat cupcakes. Om jag äter tillräckligt många kanske det blir trångt i magen. Receptet hittar du här.

Äta och läsa är det jag sysselsätter mig med på dagarna nu. Igår började jag på denna och ett dygn senare är jag strax klar. Jag kan verkligen rekommendera samtliga av Katarina Wennstams böcker. Både romanerna (Smuts, Dödergök och Alfahannen) och fakta/reportageboken "Flickan och skulden" ("En riktig våldtäktsman" har jag (ännu) inte läst.) Enda nackdelen är att man (jag) blir så fruktansvärt arg, ledsen och frustrerad över hur samhället ser ut i det så kallade jämställda landet Sverige. Men läs, läs, läs ändå!

6 kommentarer:

Jenny sa...

Hoppas lillen/lillan vill komma ut snart! Förstår att du börjar bli otålig nu!

Mia sa...

*väntar* trum trum trum...

Erika sa...

Det ska jag passa på att baka nu när jag har tid!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Åh exakt de där cupcakesen bakade jag till Alla Hjärtans Dag förra året! Och jag hade också de söta sockerhjärtana på! Visst är de goda?!!

Hoppas att det blir som du tror att många cupcakes kommer få bebisen att vilja komma ut!

mina sa...

Haha, du läser till och med samma böcker som jag strax innan förlossningen. När Inez kom hade jag sista delen av Alfahannen kvar.

Löpning & Livet sa...

jenny: det hoppas jag med!!

mia: :)

erika: gör det, supergott! :)

karin: sjukt goda!!

mina: hahaha, det MÅSTE betyda att det blir på dagen!! :)