söndag 6 februari 2011

Inte än

Ingen bäbis ännu. Jo jag vet att det är lite för mycket att hoppas på att den redan ska vilja komma ut, men jag vägrar tro att jag är en av dem som måste vänta många långa dagar efter utsatt datum. Mina gener ska inte vara sådana. Fast just därför är jag säkert den första som går över tiden. Och inte bara över, säkert så mycket över som det bara går. Nej, inte ska det väl behöva bli så bäbisen? Kom igen nu. Fast när både gårdagen (Som var en riktigt usel dag då jag var sjuktligt trött och kände mig riktigt nedstämd, ynklig och orörlig.) och halva denna dag har gått kan du gärna få vänta tills på onsdag. För då hinner jag träffa min kusin imorn och pappan hinner jobba den beordrade övertiden på tisdag. (Eller så kommer du just på tisdag så att han slipper!)


Tjockisyogi

Igår var som sagt ingen lysande dag men efter en halvtimmes yogande, en kvarts (Jag har verkligen noll tålamod!) skumbadande och en nachotallrik med tillhörande mys blev det något bättre. Idag känns allt mycket lättare och både ikea och coreträning av Martin har hunnits med. Jag är en hård tränare tycker han och det var nära att vi blev ovänner på kuppen. Men ska man bli bra får man vara beredd att ta i. Och något straff ska han väl få för att han kunde springa 27km medan jag låg i soffan igår. Det vore praktiskt om man kunde turas om att bära runt på bäbisen även innan den är född. Eller om man åtminstone kunde fixa så att han får vara gravid nästa gång. Vagnen ska han iallafall få köra när vi ska springa ihop framöver, det är det minsta man kan begära.

9 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Javisst är det han som ska "putta" vagnen - inte mer än rätt!

Ja, jag gick 42 FULLA veckor + 5 dagar, hahaha.
ALLA, inklusive min barnmorska sa: Du kommer INTE gå över tiden alls -yeah right!
Hoppas du slipper det - tror bebben kommer vilja titta ut på fredag - då blir det ett bra datum oxå 110211 :-P

Madde sa...

Snart springer du med din vagn. Ska bli så häftigt att följa dig när ditt hjärta kommit ut i stora världen.
Håller själv på att klura lite på en framtida löparvagn.
Har 9 veckor kvar tills mitt lilla hjärta ska kika ut. Tänker springa en vecka till sen lägger jag ner löpningen för ett par månaders vila.
Men kommer sitta på motionscykeln och stå på crosstrainermaskinen på gymmet så länge det bara går :)
För 2012 ska jag alllt springa Stockholm marathon igen, då hoppas jag du gör mig sällskap på startlinjen Andrea :)
Jag tror du kommer vara i bättre form än någonsin till nästa år!!!
Tack för din insperation!!!

Karin Engen sa...

Det är rätt, kör hårt med honom. Han får skylla sig själv som inte har en bäbismage att bära på :)

Ellinors dröm sa...

Känner igen det där med att nästan bli osams när det gäller träning med partner. :-)

Komsi, komsi bäbis!!!

Wanja sa...

Hoppas du slipper övertid! Jag var sjukskriven 3 månader med förvärkar och alla befarade att jag skulle föda på tok för tidigt. 10 dagar efter utsatt datum kom sonen! Mamma uppmuntrade mig med att berätta om när hon gick över tiden med en dag och hur jobbigt hon tyckt att det var...

Ann sa...

Du ser iallafall smidig och ruggigt stark ut på bilden! Och strålande snygg, givetvis. Självklart kommer han snart, bebisen. Och självklart kommer det bli pay back-tajm för Martin!
Ha nu en superskön söndagkväll!!

Mia sa...

Psssst.. Lägg några stenar i vagnen underrede när han inte ser... :P

Jag hoppas också på bebe här snart. Det är olidligt detta! Fast får jag tycka det? Haha... Nä, men allvarligt. KOM UT!

Miss Agda sa...

Åh, nu är det nära! FÖRSÖK att tänka att oavsett om du går över tiden så är det inte lång tid kvar tills ni får träffa bebben!
Och visst är det så att man som höggravid önskar att pappan kunde avlasta en ibland så man själv kunde gå och springa ett långpass utan mage :-) Snart kan du springa igen!!! Kram

Karin - FitnessochHälsa sa...

Imponerande att du går på IKEA när du är så höggravid!