måndag 7 februari 2011

Tio

Tio dagar kvar till den 17:e och jag kommer på mig själv med att verkligen överlyssna efter signaler på att något känns annorlunda. Lite svag mensvärksliknande känsla och jag blir genast på min vakt. Lite hårdare mage (livmoder alltså, inte matrester) och jag börjar hoppas på direkten. Men nä, än sålänge händer inte särskilt mycket måste jag säga.

Funderar istället över om det blir någon form av träning idag och hur jag ska kunna klä min bäbis någorlunda könsneutralt. Det verkar svårt måste jag säga. Polarn och pyret verkar vara lite bättre och har mycket fint, men är tyvärr lite för dyra för en komplett garderob.

Något jag dock vet ska ske idag är ett sconesbak och ett kusinbesök. Och en sömnstund. Det är bäst att passa på har jag hört.

10 kommentarer:

mary sa...

skriv önskelista till alla som vill komma och gratta er sen, då kan du få en PoP-garderob som svämmar över!

Fit-Eva sa...

I know the feeling!
Vänta, vänta, vänta - fy f-n vad jobbigt och jag lider med dig!

Och håller med föregående "talare" - önska dig PoP!

Lisapisan sa...

Spännande att det är dags alldeles när som helst! Vi har ärvt en hel liten garderob med supersöta kläder som två tjejer haft men som jag utan tvekan skulle klä även en kille i. Mycket grönt, brunt, orange, mörkblått och vitt såklart med olika figurer på. Det borde finnas en hel del att shoppa på nätet så slipper man gå och leta affärer!

anneliten sa...

Jag lovar att du kommer att känna när det är på riktigt... Bra att du tänker könsneutralt - det gjorde jag också för nästan 18 resp. 16 år sedan. Tyvärr känns det som vi inte kommit så mycket längre sedan dess.

RosaMilton sa...

Roligast är att göra tvärtom (så länge barnen själva vill såklart). Mina killar älskar rosa och en av dem hade alltid klänning på kalas ända upp över 4 år... Det är synd att det ska vara så otroligt uppdelat.

soffan sa...

Shit vad spännande! Det är typ som att VETA att man kommer att vinna på lotto vilken dag som helst :) . Coolt...

Erika sa...

Sjukt avis på din nedräkning! 9 dagar idag, för oss är det 42 :) Lite skillnad va?

PoP är ju rätt dyrt, så vi har köpt på H&M och kört ärvda kläder. Allt i varierande färger, beige, vitt, rött, grått, brunt...

Nu är det inte länge kvar!!

Anonym sa...

Tips om könsneutrala kläder - Lindex har faktiskt ett hyfsat utbud av färgglada och roliga barnkläder, framför allt för de minsta. Sedan är ju problemet (åtminstone var det så för oss) att vi ändå mest fick blått och tufft pojkaktigt, och då måste man fundera över om det är viktigare med det könsneutrala eller att vara tacksam. Det kan kanske kallas visst i-landsproblem, men och andra sidan kändes och känns det fortfarande viktigt vilka signaler man skickar ut genom kläderna.

mina sa...

För de riktigt små är det ganska lätt att hitta könsneutralt tycker jag, exempelvis på lindex, men också Pippi, Me&I, Katvig, Småfolk, Gegamoja osv. Det blir svårare när de blir äldre. Man kan ju alltid köpa pojkkläder till flickor och tvärtom, men det funkar ju inte så bra när de blir äldre eftersom kläderna snabbt blir figursydda. På Ecoloco.se har de underbara könsneutrala ekologiska barnkläder. Sen kan man ju köpa second hand, så blir det inte så dyrt

Vi har verkligen mest köpt (och fått) könsneutralt, men vi får många klänningar i present, Inez är första flickan på min sida så det finns ett uppdämt behov

Löpning & Livet sa...

tack för alla tips! ska se till att eventuella presentköpare läser här :)