torsdag 10 februari 2011

Sju

Ännu en dag närmare. 110211 är morgondagens datum och det vore väl fint?

Vintern har åter kommit till Stockholm men det är väl bara jag och ett fåtal ytterligare som tycker att det är något bra med det kanske. Inte mycket gjort idag heller men jag har ätit en supergod sallad med quinoa, rödbetor och fetaoströra tillsamans med en nyfunnen (springglad!) gravidvän. Jag älskar rödbetor! Och i kombination med fetaost blir det ännu godare.

Ryggen gör fortfarande lite ont men TENS-apparaten jag hyrt inför förlossningen hjälper faktiskt. Så på med den, upp i soffan och fram med en bok är nästa projekt. Fast jag gissar på att jag kommer somna rätt snabbt.

10 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Jepp - imon blir det!
Och TENS är jättebra - hoppas det räcker när det "verkligen" gäller :-P
Och håller med; fetaost och rödbetor är mumsfillibabba - hade en sådan sallad på min 40-årsfest men den glömdes att tas upp från källaren till gästerna så vi fick äta upp den dagen efter, vad synd - NOT!

mina sa...

rödbetor och fetaost är en bra kombo, men getost är ännu bättre tycker jag

Det är SÅ spännande nu ju! Du har en sån underbar tid fraför dig.Att springa med barnvagn i detnya typiska göteborgs vintervädret är dock ingen större hit. Men det kanske är pannbensbyggande .)

Fit-Eva sa...

Mina: Ja, chèvre var det jag menade oxå! Läste fel och kommenterade således oxå fel...
Vad sugen jag blev på det nu då :-P

Carina sa...

rucola ska det vara också tillsammans med rödbetorna och chevren. gott!!

Ingmarie sa...

vad roligt att du har hittat en springande gravidvän! perfekt sen när du/ni ska börja kuta igen! Hoppas TENS:en hjälpte!

Em Löfgren sa...

snart är du mamma! ihh jag tycker det är spännande- shit vad spännande du måste tycka det är då =) hihi!

Ellinors dröm sa...

Och pinjenötter!!!!

Lisapisan sa...

Håller tummarna för att det är dags idag då!! Håller med Emliscious och jag tycker också det är jättespännande, vad ska inte du tycka då =).

mikael sa...

När är födseln planerad?

Hoppas allt går bra och att vi får se dig gästspela på ett löppass i Göteborg nångång framöver

Löpning & Livet sa...

fler än jag som gillar rödbetor alltså :) Chevre är också gott till och så även pinjenötter ja!

mikael: 17:e