tisdag 8 februari 2011

Nio


Säg hej till Drömhunden!

Idag har jag köpt en riktigt onödig grej. Men jag kunde inte låta bli när jag av en slump gick förbi hyllan där han stod tillsammans med sina syskon. Han vovvade att han ville följa med mig hem. Då gick det inte att gå därifrån utan att ta honom med mig. Kan man inte få en riktig får man nöja sig med en mjukis tänkte jag. Och jag kan ju alltid skylla på att den är till bäbisen. Fast den är till nog mest till mig ändå. Drömhunden heter han.

10 kommentarer:

mary sa...

underbar!!!

Fit-Eva sa...

Vilken sötis!
Sonen har typ 50 mjukishundar - kompensation för att både han OCH jag älskar hundar men är pälsdjursallergiker båda två...
Och ja, jag erkänner det är JAG som köpt de flesta :-P

Miss Agda sa...

Han verkar väldigt mysig :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Söt vovve! Jag förstår att du inte kunde låta honom vara kvar i affären.

Sofie RW sa...

Drömhunden var ett fint namn. Om du behöver ytterligare orsak till köpet kan du ju alltid säga att han fungerar som vakthund för hemmet.

Jenny sa...

Klart du inte kan låta bli att köpa den där sötisen....:)

Thomas sa...

Fin hund :-)

Carina sa...

Söt!!

AKA sa...

Ljuvlig! Går inte att motstå!

Ingmarie sa...

Men jisses! Det hör jag ju ända hit hur han voffade ditt namn och ville med dig hem!