onsdag 9 februari 2011

Åtta

Inte många knop gjorda idag direkt. En vän på fikabesök ett par timmar, men annars inget vettigt. Har haft lite ont i korsryggen till och från sedan igår eftermiddag och även lite lätt mensvärksliknande ont då och då, vilket jag hoppas betyder att det inte är jättemånga dagar kvar tills bäbisen vill komma ut. Men vad vet jag, det kanske bara är önsketänkande? Svårt att veta vad man ska känna när man aldrig varit i den här situationen innan.

Martin ska snart ge sig ut och på ett tempopass (Jag är inte alls avundsjuk. Inte alls.) så jag tänkte passa på att köra ett lättare yogapass innan middagen. Nu har jag hamnat i något slags varannandagsträningsmönster med träning en dag och vila nästa. Det känns lagomt och bra. Mest styrka och yoga. Jag insåg att simning inte var så kul ändå.. Och cykling funkar ju inte riktigt så bra som jag skulle önska tyvärr. Men styrka och yoga känns bra. Och känns det bra så är det bra.

8 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Min förlossning började med de "smärtor" du talar om; dvs mensvärk och molvärk i korsryggen - är väskan packad NU DÅ? ;-)

Löpning & Livet sa...

Åh, låter bra! :) Jajjamensan, i stort sett klar :)

Ellinors dröm sa...

Men det är väl perfekt att köra styrka och yoga? Inte känna stress över att du inte kan springa och cykla.
Snart dax!

Carina sa...

Spännande, det närmar sig verkligen!!

LinaTriathlet sa...

Nu är det nära :) Så himla spännande! Hoppas det drar i gång snart! :)

Jo det är väldigt utvecklande för en själv att bli utvärderad. Under 2 veckors tid nu har kunderna chans att säga sitt, så man får vara lite på helspänn nu ;)

Håller tummarna för dag 7 :)

Mia sa...

Jag förstår löparavundsjukan. Aldrig är man ju så sugen som när man är sjuk eller typ gravid :) Vad vet jag om det sista...

snart är det din tur Andréa!

Kram

Marre sa...

Åh, vad jobbigt att gå och vänta. Men kanske är det på G snart! Mitt började också som Fit-Eva säger, mensvärk och molvärk. Kanske, kanske!

Jenny sa...

Snart...snart...snart....! Ha tålamod:)