söndag 13 februari 2011

Fyra

Inte trettonde men det är bara bra för hur kul är det att då och då (ok, det kanske inte händer jätteofta, men ändå) fylla år på fredagen den trettonde? Inte för att jag är särskilt vidskeplig av mig, men ändå. Fjortonde, femtonde, sextonde eller sjuttonde låter bättre.

Idag lyckades jag slita mig upp ur soffan där jag varvat läsande med tv-tittande och sovande i typ ett dygn. Eller ja, på natten sov jag i sängen. Tänkte att en tur på stan kanske kunde locka ut bäbisen. Vi får se om det lyckas.

I övrigt finns det inte mycket att rapportera om. Förutom att jag har fått en liten idé om att ordna någon form av "mamma-army" lite senare i vår. Army training med bäbisarna i vagnarna när mammorna blir starka och uthålliga. Det kanske vore något?

14 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Det är det jag kör här i Gbg - Mamma Boot Camp :-)
Jättekul och bra träningsform!

Sofia sa...

Jajjemen! Jag kommer ialla fall:)!!

Maria sa...

Vidskeplighet eller inte, men det föds visst fler bäbisar vid fullmåne å det är det den 18:e......

Miss Agda sa...

Alvar kom ut efter en heldag på stan :-) Och ja, jag och A kommer och tränar med dig sen!!

soffan sa...

Jag tror den kommer imorgon jag, på alla hjärtans dag :) . Min farfar fyllde den nittonde februari, det var ett bra datum det också :) . Kramar på dig granne!

Lisapisan sa...

Fit-Eva: var då? Det låter kul!!

Fit-Eva sa...

Lisapisan: I Slottsskogen april-september :-)

Carina sa...

Jag tycker att imorgon är en bra dag!

J sa...

oooh! jag trodde er sötnos var på väg ut! så sen uppdatering....egentligen inte, men här hinner man få för sig saker ändå :)

Lisapisan sa...

Tack Fit-Eva! Det måste jag testa till våren/sommaren när bebis kommit ut!

Marre sa...

Lycka till med "utdrivningen"! :-) Vore inte helt fel med en alla hjärtans dag bäbis!

Anna (Orka mera) sa...

Det låter precis som Mamma Bootcampen. Jag har kört den i Kävlinge och Lund i ett par år och det är jättekul! Nu håller vi tummarna för att bebbe kommer snart! Kanske kan du locka ut den med dina cupcakes :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Det där med mamma/barn-army låter ju som en briljant idé!

Löpning & Livet sa...

eva: ja just det!

sofia: härligt! :)

maria: aha, ja en dag över tiden får väl ses som ok :)

miss agda: roligt!

soffan: ingen alla hjärtansdag-bäbis tyvärr.. men kanske 19:e då :)

carina: det tyckte inte bäbisen :)

j: haha ja sådär har jag tänkt både om dig och andra när du/de itne uppdaterat på ett tag :)

marre: tack :)

anna: just det, det har jag ju läst om :)

karin: vad kul att du tycker det!