torsdag 1 juli 2010

Morgonyoga och kvällsjogg

Det har varit stelt idag. Och trött. På träningen stelt och på jobbet trött. Jag är alltid väldigt mycket stelare på morgonen jämfört med på eftermiddagen/kvällen, men imorse tog jag nog priset. Baksida lår gick liksom inte att räta ut hur jag än försökte! Och inte hade jag ork nog att stå tillräckligt djupt i krigarna heller. Men stå på huvudet kunde jag minsan även fast jag inte gjort det på något drygt år! (Ja, jag slog visserligen över en gång och hade kanske inte benen helt raka varenda gång, men det låssas vi inte om.) Och skulderstående behärskade jag riktigt bra om jag får säga det själv. Rakt och prydligt.


Nästa gång kanske jag gör sådär. Eller inte. Fast det kanske inte är så svårt?

Efter zoombiedagen på jobbet var det dags att jogga lite. Här var det också stelt. Vaderna och baksida lår gnällde från början till slut. Men det var skönt ändå för jag är så glad att jag kan springa. Det är faktiskt inte alla som kan det.

7 kommentarer:

Marre sa...

Yoga - precis vad jag skulle behöva också! Jag är som ett kylskåp nu... Ha en bra helg!

Mia sa...

Kan du göra sådana där avancerade moves? Imponerande...

Sist jag försökte stå på huvudet (mot en vägg) så svimmade jag. Hahaha.. Kanske inte var i mitt livs form just den dagen..

/mia

Ellinors dröm sa...

Jag blir lite avundsjuk på dig som kan både huvudstående och skulderstående. Jag har börjat med modifierad skulderstående men jag orkar inte alla 25 andetagen utan måste vila mot vägg ibland. Men en dag ska jag få till brygga, skulder- och huvudstående. Ge mig bara lite tid! :-)

Jenny sa...

Hoppas det känns bättre snart!

Ann sa...

Coooolt! Åh, jag vill oxå kunna göra sirsasana (eh, visst heter det så...?)! När jag var "skadad" sist var det min nya ambition, men jag var inte särskilt ambitiös helt enkelt... Och jag har aldrig förstått mig på yoga heller (och heller inte givit det en ärligt chans?).
Den här sommaren ska jag ta mig tusan lära mig!! Hoppas du får känna dig lite smidigare idag.
Kram!

mikael sa...

Tänkte höra med dig som jobbar på löplabbet.

Har provat ut skor på löplabbet där de sagt att jag har rätt neutralt löpsteg. Därför passade jag på att köpa Nike Lunarglide som är en grymt skön löparsko.

Eftersom jag haft problem med benhinnorna under en tid så besökte jag en sjukgymnast i veckan.
Hon förstod inte hur personalen kunde påstå att jag inte pronerar, vilket jag tydligen gjorde väldigt mycket

Tyvärr köpte jag inte mina skor på löplabbet eftersom jag kunde få de billigare i en annan affär.

Hur tycker du jag ska gå tillväga. Köpa nya skor?

Annika sa...

Åh vilken härlig kombo med yoga och jogg. Önskar att jag orkade springa men nu är det bara på tok för varmt - det är ju tungt ändå annars liksom :)

Önskar dig en härlig och skön sommar!!