söndag 11 juli 2010

En dålig dag


Igår låg jag här.. Idag ligger jag inne..

Det är aldrig kul att vara gnällig och det är speciellt tröttsamt att klaga på vädret. Men just nu måste jag. Jag mår fysiskt dåligt av den här tryckande, fuktiga och kvava värmen. Om det hade varit sol hade jag ju antagligen orkat ta mig till havet, men inte ens det har jag kommit mig för idag. Istället har jag, förutom en kort och plågsam sväng till stan, legat och läst och sovit om vartannat. Förutom att jag känner mig som en strandad säl och mår lite lätt illa har jag tydligen ännu en visdomstand påväg, för hela huvudet spänner och käken gör ont. Inte har jag någon matlust heller men jag har ändå tvingat i mig både frukost, lunch och middag (och lite överblivna chips), rätt stora portioner till och med. En bidragande orsak till den dåliga känslan är också att det känns skitdåligt att slänga bort en ledig dag på att må halvdåligt och ligga inne och sura. Jag hade även en gång en ambition om långpass fram emot kvällen, men det inser jag ju att det inte kommer gå. Jag ska dock försöka ta mig ut på något kortare senare ikväll när det förhoppningsvis svalnat av något. Kanske inklusive ett bad i härlanda tjärn om jag får ihop logistiken. Tills dess tar jag en iskall dusch och återgår till boken.

6 kommentarer:

Träningsglädje sa...

some days are like that, men krya på dig vännen!

sofia sa...

boken är en favorit! jag mår ofta dåligt när det är såhär varmt. måste ta iskalla duschar flera gånger om dagen för att inte tuppa av.

Ingmarie sa...

Vad tråkigt för dig. Hoppas det är bättre nu.

Carina sa...

Dåliga dagar med låg motivation kommer och går. Det bästa är att de går!!

Magdalena sa...

Att vara inne en solig dag och läsa en bra bok är inte att kasta bort en dag! Det är bara som man tänker i Sverige! ;o)
Tips: fyll en PET flaska med vatten, frys in den. Ställ sedan framför en fläkt och VIPS så har du en hemamgjord AC! KRAM i värmen!

mikael sa...

F-n för visdomständer. Opererade en i underkäken i vintras.
Naturligtvis fick jag infektion i den och det var jävligaste jag varit med om. Har aldrig känt sån smärta innan.

Om jag behöver operera igen får de hålla mig nedsövd i 2 veckor för annars gör jag det inte.

Du har all rätt att klaga på vädret om det gör dig fysiskt dålig.

Förresten, jag är 36 år gammal. Alltså är jag gammal och min karriär börja gå mot sitt slut :)